Waarom worden wij in de tang genomen en kapot gemaakt?

 

                                                     Eindeloos lijden 2024

Zoals bekend hebben we te maken met een mogelijke uithuiszetting door het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V. en Marga P. en Adriaan D.) op Clancy b.v.. Zij doen dit voor de 5% op de waarde van onroerende goederen van Clancy b.v. (16 stuks) en een vergoeding voor extra werk van 280 euro/uur.

Wij wonen in dit huis sinds 1976, bouwden het zelf en zouden door perfide manipulaties van KBC Grootbank in samenwerking met de Ondernemingsrechtbank Gent afdeling Dendermonde uit dit huis gezet worden ten laatste einde Oktober 2024. Tenzij dat de Vrederechter in Sint-Niklaas iets anders beslist.

Wij kunnen niet uit dit huis vertrekken en wel om volgende reden (niet in volgorde van belangrijkheid).  

- Onze leeftijd is 82 en 81 jaar. :  onze oude dag. Het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.) laat dit niet toe. Het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.) bepaalt alles zonder inspraak.

Ons inkomen is alleen ons pensioen, waarvan ze bijna de helft aan bezettingsvergoeding/maand sinds Oktober 2022 afromen (wij zijn dus krakers, die al bijna 50 jaar in dit huis wonen) en dit aan hen moeten betalen. Sinds Oktober 2022 hebben ze al bijna 30.000 euro aan bezettingsvergoeding ontvangen. Dit is al meer dan de 5%. Ze eten dus dan van meerdere walletjes. Niet bekend is hoeveel roerende goederen ze al verkocht hebben? Hun vergoeding 3%.

Attest gezondheid Wil Deutz. Het laatste gezondheidsattest is van 23/08/2024. Hierin staat heel duidelijk en dwingend als conclusie dat een definitieve uithuiszetting, gezien de precaire gezondheidssituatie, levensbedreigend is. Wil Deutz heeft  vele gezondheidsproblemen. Het is hier niet de plaats om deze allemaal op te sommen. Bij bezoek of andere gebeurtenissen zijn Wil Deutz en zijn vrouw Gabriella Cleuren afhankelijk van zware medicijnen  om te kunnen functioneren. Alles is zwaar verergerd door de 2 jaar constante  psycho-terreur van het gerecht op ons  uitoefende

-Daarbij is Gabriella Cleuren, kunstenaar  al gedurende 60 jaar. Haar laatste mogelijkheid in huis nog te creëren, te werken aan haar kunst (reeds uit 5 gelegenheden door hen verjaagd), wordt daarbij totaal vernietigd. Werk van 60 jaar opbouw  : mensonterend,  bij de beesten af. De ziel afgenomen! Menselijk erfgoed vernietigd! Kunst heeft een andere waarde dan geld. 

Geen auto meer ter beschikking, alles afgenomen. (voor het geld).  Dus ook geen mogelijkheden om andere woongelegenheden met atelier te zoeken.

-Een huurprijs mag zeker niet meer als de helft van ons inkomen bedragen.

-De hoeveelheid kunstwerken (beschikbaar in de databank met foto's) van Gabriëlla Cleuren is moeilijk verhuisbaar, zou jaren duren, en alleen  met zeer hoge kosten. Dan is ook de ordening nog door elkaar. Een catastrofe! Ondoenbaar voor ons met een half pensioen. 

-Zonder de kunstwerken in de nabijheid van de kunstenares, is dat haar dood. Haar werk is ook haar inspiratie en voortzetting van haar lijn.

 

Wij denken dat volgende opties mogelijk moeten zijn om te verzekeren, dat wij niet moeten verhuizen. Menselijkheid bestaat niet bij het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V.en  Marga P. en Adriaan D.)!

Optie 1. Zelf verkopen volgens de overeenkomst getekend midden mei 2024 met het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.).

Midden mei 2024 is er al een post op de blog geplaatst. En in alle dagelijkse posts op LinkedIn vermeld.

https://onrechtjustitie.blogspot.com/2024/05/kunstenaar-zoekt-belegger-voor-aankoop.html

Er waren 2 geïnteresseerden die ik de gegevens van het curatortrio( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.) heb bezorgd. 

Er heeft zich niemand gemeld bij ons sinds de publicatie op 12 juli 2024 door het curatortrio op ImmoWeb! Deze publicatie is volgens mij veel te laat verschenen om te voldoen aan de voorwaarden van de overeenkomst. Meer als 6 weken later na de ondertekening van de overeenkomst.

Niemand! Geen telefoon of e-mail. De advertentie is op een dusdanige manier opgesteld dat niemand ook maar enige interesse zal tonen! De advertentie op ImmoWeb voldoet niet aan de voorwaarden van de overeenkomst.

Een verlenging van deze overeenkomst is noodzakelijk. De overeenkomst is niet gerespecteerd door het curatortrio (bestaande uit woordvoerder Vincent V. en Marga P. en Adriaan D.).  

Ook gezien de nog lopende procedures bij het Parket-generaal in Gent, Hof van Cassatie in Brussel en de openstaande strafklachten. Strafklachten dienen toch eerst afgehandeld te worden voordat men verder kan gaan met burgerlijke procedures.

Ook zijn de rapporten van EPC, asbest en elektriciteit niet bezorgd aan ons door het curatortrio( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.). Daardoor heeft de advertentie geplaatst op ImmoWeb geen enkele waarde. Er staat alleen een foto op van de voorkant van het huis..

Optie 2. Waarom verkoopt het curatortrio  (bestaande uit woordvoerder Vincent V. en Marga P. en Adriaan D.) niet eerst alle niet- bewoonde panden in Deurne, Zwartberg, Lelystad (NL) en de 2 firma’s op Zwartberg? Deze zijn alle in bezit van Clancy bv.

Als ze een afrekening na verkoop van alle niet bewoonde panden en de bedrijven op Zwartberg maken, zal blijken, dat er genoeg kapitaal overblijft, opdat onze zoon met de opbrengst uit deze verkopen van Clancy b.v. het pand waarin wij wonen kan kopen. Waarom moeten dan de bewoners uit hun woning verjaagd worden?

Optie 3. Openbaar verkopen met als belangrijkste voorwaarde, dat we, mits betalen van huur met een redelijk huurcontract, mogen blijven wonen. 

Optie 4. Er lopen ook nog procedures tegen KBC Grootbank. Het is absoluut noodzakelijk dat in deze procedures eindelijk een uitspraak komt. Zoals nu alles vastligt zal pas midden 2025 hierover een uitspraak komen. KBC wordt aangeklaagd over de onrechtmatige vraag van terugbetaling van borgstellingen door ons gedaan in 2001 en 2003 (is pure pesterij en voldoet zeker niet aan de maatschappelijke taken van KBC Grootbank). KBC grootbank heeft in juli 2022 op een onrechtmatige wijze alle kredieten opgezegd in de ondernemingen van onze zoon. Daardoor is de perfide samenwerking van KBC Grootbank met de Ondernemingsrechtbank Gent afdeling Dendermonde in gang geschoten om de bedrijven van onze zoon op te doeken. 

Optie 5. Afwachten wat het Hof van Cassatie beslist. 

Optie 6. Afwachten wat er met de strafklachten neergelegd door het curatortrio ( bestaande uit woordvoerder Vincent V., Marga P. en Adriaan D.) tegen Gabriëlla Cleuren en Wil Deutz gaat gebeuren?  

Optie 7. Het is de Hoge Raad voor de Justitie die opdracht heeft gegeven  aan het Parket-generaal van Gent om alles te onderzoeken op basis van zwaarwichtige strafrechtelijke feiten, waaronder het faillissement van Clancy b.v. en de aanstelling van de gefavoriseerde curatoren. Hoelang dit gaat duren staat in de sterren geschreven. Afwachten dus wat het resultaat zal zijn. 

Optie 8. Aangezien Clancy b.v.  bewindvoerders heeft gekregen aangesteld door plaatsvervangend magistraat De Croock als onwettig dienstdoend voorzitter en dan ook het faillissement heeft uitgesproken op 7 kalenderdagen tijd van Clancy bv. Kan men argumenteren dat ‘ le criminel tient le civil’. Het is toch onzinnig om de verkoop van dit pand hier los te zien van het onrechtmatige faillissement van Clancy b.v.? 

De leugens van deze zogenaamde betrouwbare curatoren zijn heel duidelijk. Ze zijn allen door plaatsvervangend magistraat De Croock curator gemaakt ( na 30 uur cursussen) door het examen wat men bij hem moet doen en daarna aangesteld als curator. Vincent V. was bewindvoerder op EDPnet die dan het geld opvroeg aan Clancy waardoor plaatsvervangend magistraat De Croock deze ook kon failliet verklaren en als dank is hij dan aangesteld als co-curator op Clancy door plaatsvervangend magistraat De Croock , over tegenstrijdige belangen gesproken.

Het is natuurlijk allemaal te doen om de 5% commissie op verkoop gebouwen te incasseren als curator. 

Het artikel uit “De Tijd” van 01/08/2024 is richtinggevend in de procedures.

 Heel belangrijk!! Dus wachten totdat er geen open procedures meer zijn! Wat gaat er gebeuren als onze zoon in het gelijk gesteld wordt door het Hof van Cassatie of Parket-generaal en andere of onze klachten tegen de KBC Grootbank worden aanvaard?

Wie gaat dan de factuur betalen?? De belastingbetaler?? 

 Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>  

Mijn blog over het onrecht aangedaan >>

 

Mijn levensloop >>

 

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis >>

 

Volg mij op de website >>

 

Een website die de corruptie bij justitie en de te nemen maatregelen beschrijft >>

 


Reacties