Het gelaat van corruptie voor een kind



Je denkt niet dat het kleine meisje het weet of voelt, maar het is verbouwererend wat zij tekent zonder te spreken wanneer je besluit haar vrij spel te geven en een masker te maken.

Nu eens niet gewoon een tekening, er moet afwisseling zijn.

Je schrikt je rot!

Het gelaat van het boze tekent zich af, of van immens verdriet of ongenoegen, wie zal het zeggen?

Het stroeve gedrag waarbij niets loopt, stuit op je ongenoegen, je onbegrip van:  waarom?

Als je het plotse ongenoegen op papier gekwakt, gewroet ziet,  weet je genoeg. Ben je perplex!

Het komt eruit wat haar vader is aangedaan, het kruipt waar het niet gaan kan.

Haar vader en moeder vol pijn , geperst in ,  geplet door onrecht en moeten zien hoe ze hun hachje redden nu hun jarenlange inspanningen hun levenswerk geroofd werd door gerechtelijke gangsters, bandieten van het ergste soort die geen enkel benul hebben van moraal en wat ze aanrichtten bij een kind.

  Enkel de strop verdienen of afgeknald te worden in deze tijd.

Maatschappijvernietigers, geldzuchtigen en dieven van het laagste soort, enkel geld dat telt en daarvoor zich handhaven als de inquisitoren uit de tijd van Napoleon uit de tijden  van oorlog , vals respect afdwingen , eerder ontzag uit angst of misprijzen en dat nog goed vinden ook .

Bewustwording is er nooit geweest bij hen ,  enkel hebben wat hen niet toekomt. Gegniffel over geslaagd bedrog , overal en van iedereen.

Ze zijn de eeuwige  oorlogsstokers van de  maatschappij en ondergraven alles wat eerlijke mensen verdienen en eigenen zich dat toe door tyrannij zoals in de middeleeuwen, de tijd dat het weten achteraan hing . Van deugdelijk welzijn nooit gehoord, en wat eerlijke  welstand brengt nooit gehoord,  zodat kinderen kunnen opgroeien in vrede en geluk om dat dan later te reflecteren op datzelfde weefsel, de maatschappij, het geheel.

Stomphoofden! Achterblijfsels van de tyranosaurussen!

Ze moeten verdwijnen, opgeruimd!




Reacties