Algehele verontwaardiging over het gedrag van ambulance- joyrijders...

 


Algehele verontwaardiging over het gedrag van ambulance- joyrijders die niet meer weten hoe het hoort en wat hoort in deze omstandigheden als het om een mens zijn leven gaat en het gedegen werk met zware verantwoordelijkheid van helpers.

Het is klein bier vergeleken met wat ons te beurt viel. Al 2 jaar lang. Nog altijd bezig. Onmogelijke terreur!

Ons hele werk en opbouw en recht(familiebezit) van 4 generaties gejat, gestolen,  in valse falingen verpakt, ons levenswerk, wij zijn nu 82 en 81 jaar oud, al twee jaar onder constante terreur en rechteloosheid alsof een roofoverval de gewoonste zaak van de wereld is en dit door een rechter met zijn 40 trawanten : curatoren, herstructureringsdeskundigen, bewindsvoerders, vereffenaars, onbekwamen die maar wat aanmodderen als het geld maar in hun zakken rolt. Ze zijn al 2 jaar bezig en hebben intussen onze 20 goedlopende bedrijven , met internet met zelfgeschreven software over vele jaren, met auteursrechten,  leeggeplunderd en tot de bodem vernield,( onze lucratiefste zaak verkocht) voor veel geld waar we nog geen 10 cent van zagen.

 Daar hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord : auteursrechten ??? Zoals een ambulance er is voor zieken niet voor joyrijden, schijnt deze roedel niets van recht te beseffen. Hun functie een dekmantel voor diefstal. Alles kan,  want zij zijn gerechtsmandatarissen , die oude mensen en goede zakenmensen overvallen en met alles lopen gaan.

Niemand gelooft dat :                                                                zware slavernij.

Dat is hun recht , menen ze . Daar zijn ze in geoefend  sinds jaar en dag . Hoe een rechtsstaat functioneert, willen ze niet weten  : hun alleenrecht tot plunderen zonder moraal, dat is hun recht dat ze menen te hebben . Wie controleert dat ?

 

Intussen werd mijn zoon totaal beroofd, uit zijn huis gegooid met zijn kleine  kinderen. Persoonlijk failliet verklaard ‘ met een miljoeneninkomen, zodat hij geen aansprakelijkheden meer kan uitoefenen op hen na hun misdrijven.

Al zijn inkomsten geroofd al 2 jaar lang, met intimidatie van huiszoekingen , langdurige verhoren en zelfs een nacht gevangenis met folter. Dit in een beschaafd land!  Ook ons  willen ze  nu de straat op uit ons eigen huis dat wij al bijna 50 jaar bezitten en bewonen.  Joyrijden met onze zuurverdiende bezittingen. Al onze auto’s ingepikt! Wij zonder vervoer ! Hoe boodschappen doen? De duimschroeven aangedraaid  tot je zonder adem komt!

 Gewerkt voor alles gedurende meer dan 40 jaar met 4 personen.  Lang verblijf in ’t buitenland.  Onze immobiliën, patrimoniumvennootschap werd door hen geroofd, dat op initiatie van de Bank KBC die plots de investeringskredieten van het bedrijf terug moest hebben , van overleggen niets wilde weten. Het altijd opnieuw uitgehaalde geweer om het slachtoffer om te brengen,  waarbij niemand vragen stelt.

Alles lijkt plausibel. Ze diept dan borgen op,  van 22 jaar oud van eigendommen die reeds lang afbetaald zijn. En chanteert het slachtoffer daarmee. In ons geval 14% nalatigheidsintresten aangerekend.

Bedrag van verkochte firma staat bij hen op een geblokkeerde rekening en levert geen cent op. Zo plunderen ze het leeg.

Alles gebeurt door valse beschuldigingen van  fraude, het altijd weer uitgehaalde moordwapen, waar iedereen in trapt. Hoeft niet bewezen: zij zijn van het gerecht, worden overal geloofd l Er zijn een rits van slachtoffers  die uitgezocht worden naar hun vermogen. Vooral vastgoed en gronden.

Alles wordt verkocht en het slachtoffer (zwartgemaakt) ziet niets!.

 Velen moesten het met hun bezit en hun gezondheden en  goede naam  bekopen.

Ons pensioen roomden ze voor de helft af, kwestie van ons buiten schot te zetten, aangezien ze ons huis zogenaamd bezitten (volgens hen) moeten wij huur betalen!

Ongelooflijk hoeveel misdaad!

De 16 e moeten we naar de vrederechter hier in Sint-Niklaas om ons uit ons huis te kunnen zetten eventueel met politie- uitdrijving

Is zij op de hoogte van de ware feiten?

Haar uitspraak geldt ! Wat werd haar verteld? Kent ze de ware toedracht ? Wat beslist ze ?

Zij hoort waarschijnlijk  hun betoog. Het slachtoffer wordt niet geloofd.

Een vreselijke toestand die al jaren duurt , onze nachtrust rooft en ons de laatste levensadem verpest , wegneemt.

Verhuizen is voor mij onmogelijk gezien ik 60 jaar als kunstenaar werkte met museumtentoonstellingen en nu laatst maar probeerde mijn werk ten gelde te maken. Ik werd al 5x uit onze gebouwen gesmeten en dat met 60 jaar werk!: heel goed werk, heel authentiek  werk.

Hoofdthema : onrecht ! Zoals Goya!

Mijn blog over het onrecht aangedaan >>

 

Mijn levensloop >>

 

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis >>

 

Volg mij op de website >>

 

Een website die de corruptie bij justitie en de te nemen maatregelen beschrijft >>

 


Reacties

  1. johnw5562@gmail.com11 september 2024 om 19:42

    Dat soort stopt Niet, Tenzij via solidaire medeburgers die hen hard gaan aanpakken als ze nog eens thuis komen dreigen. Heel het" gerecht" zit vol met politiek benoemde criminelen , Ik ben uit België verhuisd omdat mijn mening niet strookt met de onverkozen moordenaars van Binnenlandse zaken en justitie .Zelf het recht in eigen hand nemen is ook een optie , op uw leeftijd kunnen ze u weinig maken als ze niet willen geconfronteerd worden met de volkswoede alhoewel die ver te zoeken is tegenwoordig

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten