Voor het bestrijden van onrecht en voor het opdoeken van middeleeuwse praktijken. Uw mening of opmerkingen.

 



Als u dit artikel gelezen hebt, kan u altijd onze petitie ondertekenen>>

Op 26 aug 2022 werd onze zoon opbouwer van EDPnet het 4e grootste internetbedrijf in België in 30 jaar harde werkzaamheid, met zijn gespaarde bezittingen, volgens ons valselijk failliet verklaard op valse beschuldiging van fraude, dit door de Ondernemingsrechtbank Gent afdeling Dendermonde, langs de woordvoerder V.V. van het curatortrio.

Een jarenlange procedure.

De altijd weer uitgehaalde beschuldiging als iemands bezit eraan moet. Dat hoeft niet bewezen, maar kan zo maar verklaard worden. (Systeem D) Daarmee wordt een hele familie, hun bezittingen en hun herinneringen (60 jaar) vernietigd. Het slachtoffer moet dan bewijzen tegen het gerecht (curators) in, dat het niet zo is!

Zijn ouders, waarvan zijn moeder kunstenaar (denk aan Van Goghs drama ) gebruikte delen van de gebouwen en oude kartons  voor haar kunst, atelier en presentatieruimte daar. Is nu daaruit gesmeten voor verkoop van de gebouwen door zogenaamd faillissement. Een goedwerkend bedrijf met ernstig inkomen. Fierheid van de straat. Planten nu allemaal uitgerukt.  Klimaat???

Niets bewezen, maar dat hoeft ook niet. 

Het gerecht in België met absolute macht wordt nooit gecontroleerd!!!! 

Totaal Verouderd!!!! 

Middeleeuws!!!!

Daarop werden alle gebouwen zonder meer verkocht:  de curator heeft 5% op de som van de verkoop .en 3% op de inhoud en nog uurvergoeding en andere onkosten. Hier is de verleiding groot !!!!!

Eigenaars geliquideerd.

De eigenaar zijn woning werd eveneens verkocht en hij op straat gezet met zijn kinderen. Nu wil de woordvoerder V.V. van het curatortrio ook nog de oude zieke ouders 81 en 82 jaar de straat op zetten uit hun woning om te verkopen. Met al die verjaagde  kunst? Haar levenswerk (60jaar)). Onmogelijk! Indien nodig zijn er nog zoveel andere panden zonder bewoners te verkopen.

Weldra moet de vrederechter in Sint-Niklaas daarover een laatste uitspraak doen. 

De oude ouders bewonen hun eigendom  sedert 1976, toen  gebouwd samen met de grootouders  naar hun familie- ideeën .  

In een andere woning woont de eigenaar zijn vroegere vrouw samen met hun  kinderen, waarvan één zwaar immuum ziek kind met enorme zorgen. Ook zij worden uit deze eigendomswoning van hun vader gedreven, de straat op want het moet verkocht voor de 5% van het curatortrio. Wat een onrecht!

Wij willen uw stem horen bij dit gebeuren !   

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Mijn blog over het onrecht aangedaan >>

 

Mijn levensloop >>

 

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis >>

 

Volg mij op de website >>

 

Een website die de corruptie bij justitie en de te nemen maatregelen beschrijft >>

 

Reacties

Een reactie posten