Oud weten dat inzicht brengt

 

Geliquideerd 2024

Alleen woord en wederwoord bevordert voortschrijdend inzicht!

Ook voor banken en gerechtsmandatarissen!

Hura! Hura! Hura! ( Dit is de kreet die in Rusland gebruikt wordt om een overwinning te vieren)

De gerechtsmandatarissen ( bewindvoerders, curatoren, magistraten, vereffenaars, herstructureringsdeskundigen etc.) hebben gewonnen.

Alle bedrijven van de Deutz groep in België en Nederland hebben ze nu eindelijk failliet verklaard gekregen 20 maanden na de opzegging van de kredieten door grootbanken. Dit alles ook door de "grote snelheid" van de behandelingen door het gerecht! Ze wachten niet op de uitspraak van het Hof van Beroep ( in de komende maanden), maar gaan gewoon verder alsof alles al geregeld is.

Nog geen enkele zogenaamde schuldeiser heeft iets van zijn geld gezien!

Nu zitten daar meer als 25 gerechtsmandatarissen en nog meer die komen, op, die allemaal eerst een deel van de koek willen hebben en al uitbetaald zijn  en dan pas de schuldeisers en dan de aandeelhouder. Of er nog veel voor de schuldeisers of voor de aandeelhouders overblijft staat in de sterren geschreven. De gerechtsmandatarissen hebben zeker al 1.000.000 euro aan zichzelf uitbetaald. Waren de bedrijven uit de Deutz groep dan werkelijk bankroet??

Dit is nog nooit vertoond!!!!

Nooit is er enige communicatie geweest tussen de aandeelhouder/bestuurder en de gerechtsmandatarissen en de grootbanken. De gerechtsmandatarissen weten alles en hebben geen informatie nodig om al deze faillissementen tot een goed einde te brengen. Ze gebruiken de werknemers , niet de aandeelhouder/bestuurder, van de bedrijven om aan hun informatie te geraken en dan maken ze facturen van tienduizenden euros voor hun prestaties, die geleverd zijn door de werknemers van de betrokkene bedrijven.

Waar zijn de rechten van de mens?

Dit alles is het gevolg van de goede werking van de rechtstaat België (zie ook https://justcorrupt.org/.)

Hoe gaat dit allemaal aflopen???

Voor de gerechtsmandatarissen waarschijnlijk heel goed, maar voor de betroffene zeer slecht. Ze zijn aan de bedelstaf nu.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties