Openstaande vragen en bemerkingen naar aanleiding van het artikel in "De Tijd" over de werking van de Ondernemingsrechtbank Dendermonde.


                                                         Woede en wanhoop 2023

Waarom wordt de volgende maatregel door de Hoge Raad voor de Justitie niet gedaan : het Parket-generaal van Gent gaat de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde onderzoeken. Dit is toch duidelijk een geval van belangenverstrengeling. Beide instanties behoren tot het zelfde rechtsgebied. Gaan deze elkaar pijn doen? Ander rechtsgebied zoals Antwerpen-Limburg, Brussel en Leuven zou toch meer rechtszekerheid en eerlijkheid geven voor de betroffen slachtoffers?

Andere bemerkingen :

  • Het handelen van Guido De Croock en zijn trawanten is al lang bekend maar iedereen heeft weggekeken. Niet nog extra problemen bij Justitie! Omerta!
  • De Croock reageert dat 'bepaalde personen op een georganiseerde wijze pure laster over mij blijven verspreiden'. 'Ik ben niet zinnens dat nog veel langer te dulden.' Zijn benieuwd!
  • Normaal gezien zou men medelijden moeten hebben met de curator Marga P. met een rekening van meer als 5 miljoen euro. Is dus zeker multi-miljonair. Dat is allemaal verdiend door zeer hard werken op de kap van ongerecht gefailleerde ondernemingen.
  • Marga P. zegt in een reactie in een hele carrière van 40 jaar als curator nooit enige klacht te hebben gekregen over de kwaliteit van het geleverde werk. ' Hoe kun je als gefailleerde klacht en aansprakelijkheidsvorderingen indienen als je burgerlijk dood en persoonlijk failliet bent gemaakt door deze zeer hard werkende curator. Trouwens het blijkt dat de partner van Marga P. vereffenaar is en de faillissementen van Marga P. afhandelt. Hoe kan zoiets???
  • Ook een deskundige van een zeer groot verkoophuis, gespecialiseerd in de verkoop van goederen uit faillissementen is waarschijnlijk ook deel van het huishouden van Marga P..
  • Een andere zeer hard werkende curator Vincent V. wekt ook veel medelijden op met een rekening van meer als 1,5 miljoen euro. Deze curator werkt in 90 % van alle faillissementen, die hij behandelt samen met Marga P. Blijkbaar doet hij alle werk in zijn samenwerking met Marga P., maar moet de inkomsten delen met de zeer hard werkende Marga P..
Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties