Het kleptoparasitair gedrag van de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde en elders





Het is onvoorstelbaar wat zich hier hitleriaans afspeelt, een crimirechter die al jaren een hele meute van rechtsmensen, advocaten en anderen in bedwang houdt, die van recht toepassen niets wil weten, enkel van rechtsombuiging en alles in valse zin laat lopen: verkrachting! Dit volgens een vals, onrechtmatig D systeem, dat hardwerkende verdienstelijke, briljante zakenmensen : de steun en het welzijn van dit land in de greep van de kleptomanie houdt. Alles waar zij voor stonden en met hun  familie hard voor gewerkt en gezwoegd hebben, hier met briljante ideeën en spaarzaamheid verwezenlijkt werd, steeds weer in nijd en hebzucht met diefstal en valse beschuldigingen vermorzeld, (door scheefspraak)  zoals ook de verdienstelijke ouderlingen, verdienstelijke jonge gezinnen en verdienstelijke hardwerkende zakenman vernietigd werden, totaal rechteloos gemaakt, in het afschuwelijke net van misdaad getrokken en tenslotte op een onvoorstelbare wijze als mens en hardwerkenden totaal leeggeroofd!


Tenslotte geruimd en uitgespuwd uit de maatschappij als te vernietigen afval. Wat een toekomst voor dit land !!!! Ieder die onderneemt moet hier zo vlug mogelijk wegvluchten, naar andere oorden. Criminelen worden hier gekoesterd evenals mensenhandelaars, drugstrafikanten, allemaal bovenaan de lijst van de begunstigden en bevoordeligden. Maffialand met valse plunderende bank. Wat is er nog meer aan brutaliteiten op te voeren???

De kruik gaat zo lang te water tot ze barst.

Rechtvaardigen in dit land kom er tegenin, er tegenop. Jullie rechten zijn in gevaar, totaal ondergraven en die van jullie kinderen !

De misdaden liggen vingerdik scheef op de afloop, op die handelwijze. Van een goed land met werkzame mensen wordt het een crimiland. Wee zijn burgers! Wee zijn toekomst !

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Mijn blog over het onrecht aangedaan >>

 

Mijn levensloop >>

 

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis >>

 

Volg mij op de website >>

 

Een website die de corruptie bij justitie en de te nemen maatregelen beschrijft >>

 

Reacties