Geachte Medeburgers,


 Family fleeing - on the run 2015 

Hiermede laat ik u weten,  stel U op de hoogte van onze griezelige situatie , waarbij wij als 81 en 82-jarigen in onze laatste levensdagen uit onze rechtmatig betaalde eigendomswoning gesmeten worden( ons wordt vreselijk onrecht gedaan) alsof er geen eigendomsrecht geldt in deze rechtsstaat België.

Met valse aanklachten van fraude werd ons ganse bezit in beslag genomen, onze zoon uit zijn huis gezet , in de gevangenis gesmeten een nacht ( ten onrechte) als intimidatie en dat met folter: een biep om de 10 minuten, geen eten de hele dag,  en geen kopkussen ’s nachts en vele verdere verhoren en 2 jaar zonder enig inkomen met kleine kinderen .  

Ook wij ouderlingen werden met huiszoeking ‘s morgens in de donkerte bedreigd, mijn zieke man van zijn bed gelicht.

Nu worden wij op 81 en 82 jaar gewoon uit ons huis van 1976 door ons bewoond,  onze eigendom, eruit gegooid.. Met welk recht ?

Op valse beschuldigingen.! Het Parketgeneraal onderzoekt nu alles na onderzoek door de Hoge Raad voor de Justitie.  

Onze  woning moet verkocht voor de 5% van de curator, zogenaamd voor schulden aan de bank KBC , die hierin een vreselijke rol speelde en op veel geld van ons : door verkoop van onze bezittingen, van onze  zaak zit , vraagt nu 14% intresten  , tot alles op is.

Ook onze schoondochter( ex) wordt voortdurend bedreigd , uit haar huis gejaagd te worden, met 2 kleine meisjes , waarvan één zwaar ziek kind, immuunziekte! Dit is al  een meer dan 2 jaar lopende terreur waarvan wij spraken , zo gruwelijk , niemand gelooft het !!!

Het gaat steeds maar verder met volledige vernietiging van ons rechtmatige bezit in totale tirannie en straffeloosheid.  

Onze raadsheren kunnen erover getuigen. Ook de vele nog openstaande panden worden niet aangeraakt, wel de woonhuizen. Dit als wraak voor wat??? Hebzucht , wrok, misdadigheid !

Wij wensen dat U als burgers dit verhindert en protesteert!

Het kan ook U overkomen , U kan de volgende zijn.

Grijp in. Doe er iets aan. Dit kan niet in een rechtsstaat !!!!

Onze bezwaren werden door de Hoge Raad voor de Justitie ontvankelijk verklaard en worden nu door het Parket-generaal  nauwkeurig onderzocht. Hopelijk echt en niet te laat!

Het lot van mensen, burgers  staat op het spel : ouderlingen, kleine kinderen, weerlozen !!!!

Stuur uw protest naar onze burgemeester : lieven.dehandschutter@n-va.be

Mijn blog over het onrecht aangedaan >> 

Mijn levensloop >>

 

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis >>

 

Volg mij op de website >>

 

Een website die de corruptie bij justitie en de te nemen maatregelen beschrijft >>

 


Reacties