Een schrijven naar een verre vriend.

 


Nadat ons vreemde gebeurtenissen, onrechtmatige (onbegrijpelijke) faillissementen overvielen in 2022, en dat met een goed functionerend internetbedrijf met miljoenen inkomen(onmogelijk) is de situatie nog niet opgeklaard, maar totaal verziekt en wij leeggeroofd. 

Wij hebben intussen 2 jaar onder constante terreur gestaan (en nog steeds) van het gerecht, en zijn 40 mandatarissen: curatoren, bewindsvoerders, financiële experts allerhande enz.  Met een voortdurende aanslag op onze identiteit en bezittingen, beroofd, leeggeplunderd, mijn zoon en kinderen uit hun huis gejaagd (daarna voor peanuts verkocht op internet) alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Daarmee zijn ze al jaren bezig en de slachtoffers worden zo uit geplunderd dat ze zich niet meer gerechtelijk verdedigen kunnen.

Er is geen enkele controle op het gerecht hier in België. 

Wie neemt het tegen hen op en tegen een rechter met zoveel handlangers, + de KBC bank die te gepaster tijd de investeringskredieten terugeist, kwestie van de bedrijven doelbewust te laten omvallen en zich haar bezittingen eigen te maken.  

De rechtsgang loopt nu voort. De zaak wordt door het Parket-generaal onderzocht na klachtneerlegging bij de Hoge Raad voor de Justitie.(ontvankelijk verklaard

Wij moesten deze week dinsdag in St Denijs-Westrem en Gentbrugge zijn (met geleende auto) voor afhalen van betekende vonnissen bij gerechtsdeurwaarders (nutteloos gerij, pesterijen.) en daarbij kwamen jullie in onze gedachten.

Met gebrek aan nummervermelding op de straten zoals in Duitsland: een moeilijke opgave. Veel gezoek!

Ja dit is ons te beurt gevallen sinds ons laatste schrijven. 

Ons leven is extreem moeilijk zo, ons pensioen halveerden ze: huur, bezettingsvergoeding op onze eigendom betalen waardoor wij op een schraal inkomen vielen. Blokkeerden met vonnissen onze rekeningen 3 maanden tot we betaalden.

 Onze auto's en vliegtuigen voor de pilotenschool namen ze weg (beslaglegging) , zo maakten ze dezen failliet en moet ik nu op mijn 82 leeftijd een oude fiets terug uithalen om mij te kunnen verplaatsen. Mijn zoon lieten ze zonder enig inkomen gedurende jaren, moest de advocaten informeren. Alle bedrijven werden door hen leeggeplunderd en vernield, 20 stuks en onze immobiliën 16 stuks verkocht (zijn van hen door faillissement, gemakkelijk verworven). Verder intimideerden ze ons met huiszoekingen (ook wij) als het nog donker was en sloten mijn zoon een nacht in het gevang, zonder eten en met folter: iedere 10 minuten een piep zodat slapen onmogelijk was. Daarna volgden nog wekenlang verhoren. Onze goede advocaat kreeg geen enkel uittreksel te zien op zijn vraag. Antwerpen. 

Nu hebben we de voortdurende dreiging uit ons huis gesmeten te worden, een zwaard van Damocles: verhuizen met mijn kunst: onmogelijk. 

Dus zoeken we noodgedwongen een koper die ons erin laat als huurders. Een mooi huis: architectenhuis van kunstenaar, architect ontworpen: apart met ingebouwde meubels: Gesamtkunstwerk.  Jullie kennen het gedeeltelijk. Wij moeten het van de curator verkopen voor Kennen jullie iemand met geld en interesse als belegger? Wij hopen dat er iets beweegt ondertussen, maar zeker is het niet, afwachten! 

Wij wilden jullie die onaangename post besparen en schreven jullie niet aan erover, tenzij in kritische teksten die we breeduit verstuurden en jullie ook kregen. 

Hopelijk gaat met jullie alles veel beter en ook met de kinderen! Laat maar weten! 

https://onrechtjustitie.blogspot.com/

Als u dit artikel gelezen hebt, kan u altijd onze petitie ondertekenen>>

 

Reacties