Als mensen van het gerecht geen verstand blijken te hebben alleen maar failissementen uitspreken om hun portemonnee te spijzen.

 


Zoals de huisnummers 16-18-20-22-24-26 er nu bij liggen zijn ze een misdaad tegen de natuur.

Er wordt alleen gegniffeld hoeveel die panden wel kunnen opbrengen aan geld en verder naar niets gekeken. Alles verloedert.

Bij al die nummers zijn er goed aangelegde tuinen die moeten onderhouden worden en dat met kennis van zaken, tijdig gesnoeid of alles wordt vernietigd, is kapot :  tijdig gemaaid, onkruid verwijderd en water gegeven als de droogte toeslaat. Hier wordt alleen onkunde tentoongespreid door de gerechtsmandatarissen die enkel op geld uit zijn en voor heel de straat de schoonheid laten verloederen .

Het is als mensen veroordelen tot gevangenisstraf , opsluiten en niet weten dat ze ook nog  moeten eten en drinken en dat dit georganiseerd moet worden .  Alleen opsluiten!!!

De gerechtsmandataris die dit alles organiseert en de rechters informeert is VV woordvoerder van het curatortrio. Hij zou moeten worden aansprakelijk gesteld voor zijn wanbeleid. Voor zijn vernietigen van schoonheid en zijn onkunde over  de natuur, om zijn gebrek aan sociaal gevoel ten aanzien van alle buren, nevenbewoners die tot nog toe nooit klachten hadden van hun medebewoners, die voor verfraaiing zorgden in de straat, hun steentje bijdroegen.   Hier is nu een stoornis,  een  asociaal element in de sociale keten!

 

Reacties