De ontmanteling gaat maar voort

 


Als welstellende ondernemers, de bedrijven geleid door mijn zoon, in 30 jaar moeizaam opgebouwd,  werden wij  zonder enige schroom door het gerecht van Dendermonde plots failliet verklaard. Een flauwe grap dachten we eerst

Niets is minder waar . Een zogenaamd geschil met de bank die plots een lening op 10 jaar investeringskrediet van de ene op de andere dag opeiste. Een bedrag dat goed af te betalen was van de inkomsten van het hoofdbedrijf : Edpnet dat door de mandatarissen  aan Proximus verkocht???  werd voor 20,5 miljoen zoethouder voor  de eigenaars , wortel voor de neus.  waar we nog geen cent van zagen, maar het bedrijf werd wel overgeheveld. Hoezo eerst afleveren en dan zien of betaald wordt ? Zo gaat dat niet bij normale verkoop. Diefstal van onze bedrijven allen en van EDPnet in het bijzonder, intellectueel erfgoed over vele jaren verfijnd en verbeterd met eigen ingenieuze software. Normaal was een afbetaling mogelijk geweest met de inkomsten daarvan, maar de bank weigerde iedere samenwerking en maakte gebruik van het gerecht dat faillissementen zeer voordelig wist uit te rollen zeer  winstgevend voor de gerechtsmandatarissen die met meer als 20 in de bedrijven neerstreken aan + - 280€ per uur en 5% op de immobiliënverkoop,  totdat alles leeggeplunderd was. Zij zijn allen miljonair intussen.

De bedienden werden gebrainwasht, hen werd verteld dat de eigenaar niet deugde en een fraudeur was,wat ze graag geloofden onder invloed van een stelende manager en de criminele boekhouder ( zo bleek achteraf). De eigenaar werd maandenlang buiten gehouden, de sloten van zijn bedrijf veranderd : een verbeurdverklaring als in de Middeleeuwen bij heksen en bij Joden.  

Piraten in de 21e eeuw

Dranghetta als in Calabrie, maar perfider.

De staat verkracht.

Door manipulaties  van dezen, ( de accountant crimineel , veroordeeld voor mensenhandel in mei 2023)  waarvan wij niets wisten en waarvan de bank ons niet informeerde, werd onze lening op 10 jaar plots veranderd in een rekening courant, onmiddellijk opeisbaar. De eigenaar perplex.

Hem  werden al zijn rechten ontnomen, Hitler was terug met dezelfde streken als bij de Joden. Hij mocht geen bestuurder meer zijn van de paar overblijvende bedrijfjes , zij namen dat ter hand, geen inkomen genereren, wel zijn advokaten betalen  die zijn vermogen snel lieten slinken, zijn kleine kinderen voeden waarvan één zwaar immuunziek kind en hij + zijn oude ouders bedreigd met op straat zetten uit hun eigen woningen die handig vervreemd waren. Ze staan er verschrikkelijk verloederd bij nu. Alles wat hij ter hand nam om te verkopen van roerende goederen werd onderbonden, zogenaamd gerechtelijk niet mogelijk. Op het gerecht zetelende bandieten. De advokaten hadden er moeite mee. Wie was wie?

Plots moesten die oude ouders meer dan de helft van hun pensioentje als huur betalen op hun eigen woonst die ze al 2x afbetaalden of verdwijnen Een 23 jaar oude borgstelling werd door de bank opgediept om hen de duimschroeven aan te zetten.  Hun zoon moest uit zijn huis op 7 dagen , ( hij heeft 2 kleine kinderen waarvan één immuunziek met ziekenhuisopname in juli, onlangs nog .

Psycho terreur .

De ontmanteling gaat maar voort, de inbeslagname van zijn vliegtuigen van Bafa in Deurne,miljoenen waard, zijn  pilotenschool waardoor de leerlingen  afhaakten en het bedrijf onbestaande werd: 0 . Zijn vliegtuigbedrijfjes  in Zwartberg opgedoekt. Bedienden hetzelfde verhaal verteld.

Zo werd de cascadetruc ingezet en deed zoals lang voorheen,  weer eens zijn dienst onnoemelijk leed veroorzakend van  hebzuchtige roofdieren zonder geweten . De aarde moet eraan met zulke species , daarvan wordt ze ook beter bevrijd. Rechten van de mens ? Gewauwel. Rusland deugt niet ? Hier idem. Misschien heeft Poetin gelijk over het westen?  

We zijn nu 15.07. Alles loopt bijna een jaar, over het hele bedrijf heengerold, alles verpulverend, iedere cent eruit geknepen. Nog steeds uitzuigend. De eigenaars onder constante terreur, IS verwant.

De rechter die dit uitsprak illegaal , al 5 jaar over de toegelaten leeftijd en dus ongeldig uit, hij bleef maar zitten en doen alsof. Zeer rendabel.

Inmiddels is hij gewraakt. Door wie vervangen ? Een andere lid van het systeem, je zou het denken want het derden verzet van onze advokaten bracht niets op, gewoon van tafel geveegd.

Wel , een  perfide crimineel systeem werd hier over de eigenaars uitgerold. Er is maar één vergelijk : Hitler met de verbeurdverklaring van de eigendommen bij de Jodenvervolging.

Het onrechtmatige gerecht + OM ,  de illustere zo overal  aanwezige bank, een deel advokaten die het lukratieve  systeem gewillig inzetten . Perfide! Slimmer als de rechtmatige staat. Haar bedienaren  blijken IS bandieten. De staat verkracht.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>


Reacties