Maffieuze organisatie ( bewust geworden)

 

Het onmogelijke gesprek


De ondernemingsrechtbank  in Dendermonde is een organisatie, die zich schuldig maakt aan het leegplunderen van zeer winstgevende middelgrote bedrijven, door valse faillissementen en dit met hulp van de bank KBC (en contacten hogerop : Gent, Brussel ) die van de ene op de andere dag de investeringskredieten, onrechtmatig terug opeist, vaak na manipulaties in de boekhouding (zoals bij ons door de curator Vincent V., samen met de boekhouder : Pedro V., veroordeeld voor mensenhandel zoals wij achteraf hoorden en waarvan de bank op de hoogte was maar ons verzweeg).  


De eigenaar wordt altijd eerst gruwelijk beschuldigd van fraude en oplichting zonder enig bewijs en dat voor al zijn medewerkers en bedienden en is daardoor zo aangeslagen, vermoord, getraumatiseerd dat veel maar achteraf na enkele jaren procederen klaar wordt. Van 26.8 2022 werd de eigenaar totaal geweerd : uit zijn zaak uitgesloten. Zoals bij ons. Sloten veranderd! 

Ter intimidatie werd bij hem ook huiszoeking met politie doorgevoerd ’s morgens in de donkerte, de eigenaar meegenomen en in het gevang gestoken waar hij  zo goed als geen eten krijgt, geen hoofdkussen om te slapen ’s nachts en gefolterd wordt met iedere 10 minuten een luide piep, en dat de hele nacht door. Achteraf volgen nog een resem verhoren gedurende weken en 2 jaar zonder enig inkomen.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties