Je huis gestolen , jij eruit gesmeten na 50 jaar bewoning

 

Je huis gestolen , jij eruit gesmeten na 50 jaar bewoning

door diefstal van het G - recht met valse regelingen

: falingen die niet bestaan maar ter

 entering van je bezit verzonnen zijn

 ordinaire DIEF-

Stallen stallen stallen stallen stallen

 

De zwarte poliepen van Dendersleyck vanuit ’t recht, je bent   VAL
SELIJK
   geknecht.

Hoe het voelt uit je huis geterrorriseerd  te worden na 50 jaar bewoning van je geviseerde eigendom.

O zo unpritty,  ozo stekend, ozo wankelmoedveroorzakend. Je creaties in steen en hout en vorm dreigen  geradbraakt, gekielhaakt door lugubere schaduwwormen, dreigingen die rond je sluipen, je beklemmen, je bestoken , je beslijmen, je proberen te vernietigen.

Je herinneringen worden vermorzeld,uiteengerukt  je ordening van 50 jaar geplet en verrommeld . je ‘zijn’ vermorst en je eigenheid op het vilbeluikgesmeten.

Je vertrouwde tweede huid en je beschermingsomhulsel waar je je veilig waande geroofd , afgescheurd, gesandwitscht . Je geheugen van waar je alles vinden kan en legt ondersteboven gemaald, verhakselt tot onvindbare brei .

Je huid word je afgestroopt , je begint te ijlen, verloren rond te tollen , te grabbelen in niemandsland van verloren-en veergetelheid. De vreemde dingen om je heen als je ze al hebt , zijn niet de jouwe, zijn niet ok, zijn shit van nieuwigheid en verlorenheid die je geen troost meer biedt, geen veiligheid meer rond je spint ,.

Je loopt verloren in je eigen bestaan. Wie heeft je dat aangedaan? De kroekies, de hebbers , de rukkers van lichte meisjes , de psychotrillers die ook trillen als het niet veroorloofd is in ‘t scheve  recht.

De zwarte geesten zonder geest, de slurpers zonder ziel, de heigers die de bovenste luchtlagen willen bereiken zonder vleugelslag, enkel door op andere te teren , ze uit te zuigen: de zwarte zuignappen, de

MAF - poliepen.

Reacties