Goede mensen  : help, help, help!!!

 

Meer informatie over dit werk : Angst 2017 >>


Het is geen loze kreet. Wij staan al 2 jaar onder leed! Terreur met schreeuwverbod, terreur met helpverbod want wij moeten zwijgen, onze mond houden over wat ons overkwam. Onmogelijk!!!

De bandieten moesten ons bezit en dat van vele anderen. Het zuchten van de vele  gedupeerden zwelt aan!

 Zo werken eerbare burgers 70 jaren , 4 generaties voor niets voor :  0 slavernij. De overvallers kaseerden. Slavernij : hier nog je volop bestaande, maar in’t geniep , niet onzichtbaar, wel zichtbaar,  maar niemand stelt zich vragen. De domme kudden haspelt voort, betaalt tenslotte zelf het deficit.

Wie helpt ons? In het begin veel medestanders en eveneens  vrienden die zich afkeerden, de nijd overwoekerde of hadden ze geen  zicht,  konden niet denken voor zichzelf ,  niet geloven. Of wilden niet,  maar de tijd verandert.

Er zijn belangrijke medestanders , maar uitingen van onrecht , kreten van pijn : verboden, in de kiem gesmoord met strafklachten ! Alles geheim !!!

De slachtoffers moeten stil en dood gehouden worden. De daders moeten vrij spel hebben, vrij uitgaan, zo kunnen hun wanddaden eindeloos voortwoekeren en worden ze slapend rijk.

Zo deden  ze al jaren, zo wordt de staat met  hardwerkende burgers, leeggeplunderd met zwijgplicht.

Onze staat B met buitensporig begrotingstekort scoort het slechts van de hele EEG. Niet verwonderlijk!

Duizenden jaren kenden mensen het verhaal van de barmhartige samaritaan waarbij een dodelijke gekwetste op de straat lag na een overval.

Er gingen 3 passanten voorbij, keken naar de bebloede , 2 deden  alsof ze niets zagen , ze wilden niet betrokken worden, zulke  lopen er nog steeds.

 Een goed hart hadden ze niet, medemenselijkheid zeker niet. Ze hielden zich stom en doof en ongeïnteresseerd. Hebben hebben hebben!

Een derde man kwam voorbij , zag het half dode bebloede slachtoffer, stopte, hielp hem vol medelijden, bracht hem weg  voor verzorging en de nodige hulp en volgde hem op.

 Een slachtoffer van brutale overval aan zijn lot overlaten : niet bij hem. Waar was hij mens voor?

Een oude parabel die iedere dag werkelijkheid is , nu grootschalig uitgedeind, blijkbaar niet meer gekend. Jullie krijgen zelf de rekening ! De tekorten zullen nog jaren meedraven en komt er niet snel een einde aan : is het de ondergang van de staat wellicht ook van onze wereld met zulke criminele individuen : profijt, profijt profijt waar het gedijt met zwijgplicht en onnozelheid. Achterlijkheid!

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

  • Laat mij uw verhaal weten over uw ervaringen met de ongerechtigheid van het gerecht.
  • Laat mij uw verhaal weten over uw ervaringen met de Hoge Raad voor de Justitie.


Reacties