Een bepaald soort rechtbank, nl. Ondernemingsrechtbank in België is een business model om heel veel geld te verdienen.

 


Een bepaald soort rechtbank, nl. Ondernemingsrechtbank in België is een business model om heel veel geld te verdienen.

Er bestaan statistieken waaruit ik blijkt, dat er een uitgelezen krans van curatoren, bewindvoerders, herstructuringsdeskundigen, vereffenaars enz. miljonair zijn.

Vele rechters in dit soort rechtbanken zijn benoemd voor het leven en maken hier misbruik van om hun financiële inkomsten (als rechter niet gering) in samenwerking met de curatoren, bewindvoerders, herstructuringsdeskundigen, vereffenaars enz. te verbeteren. Deze zorgen dat iedereen in deze kring/clan meer als rijk worden op het zweet van gefailleerde ondernemers.

Bent u een ondernemer en ging uw bedrijf failliet door toedoen van rechters in de Ondernemingsrechtbanken? Laat het mij weten. Misschien moest uw bedrijf helemaal niet failliet gaan. Heeft u een curator over de vloer gehad, gestuurd door een rechter uit een Ondernemingsrechtbank? Geef mij haar of zijn naam door. Stuur mij desgevallend uw dossier.

Heeft u een bewindvoerder in het bedrijf gekregen door een rechter uit een Ondernemingsrechtbank? Geef ons zijn of haar naam door. Stuur ons desgevallend uw dossier.

Een vereniging van slachtoffers van dit soort praktijken moet worden opgericht.

Omdat Ministers van Justitie de zwijnenstal, die justitie is, nooit zullen opkuisen, zal het met artikelen zoals deze zijn.

Sinds de dag gekend zijn,5 juli 2022, de dag dat KBC Grootbank haar tanden in de dossiers van mijn zoon gezet heeft en later in samenwerking met de Ondernemingsrechtbank Gent afdeling Dendermonde, Hoger Beroep in Gent, Ondernemingsrechtbank Gent, zijn hele leven vernietigd heeft.

En nee, we gaan niet loslaten totdat dit business model is afgeschaft door sterk verbeterde controles. Nu zijn dit veel maffiarijken, die geen rekenschap afleggen voor al hun corruptie.

Boodschap voor iedere geboefte die deze malafide rechters de hand boven het hoofd zou willen houden. Niet doen.

Boodschap voor iedere curator die de bui ziet hangen en zijn archief in de kachel zou willen gooien. Niet doen.

Boodschap voor iedere bewindvoerder die het onweer zijn kant ziet opgaan en onterecht opgestreken geld wil versassen. Niet doen.

Boodschap voor iedere herstructuringsdeskundigen die het onweer zijn kant ziet opgaan en onterecht opgestreken geld wil versassen. Niet doen.

Boodschap voor iedere vereffenaars die het onweer zijn kant ziet opgaan en onterecht opgestreken geld wil versassen. Niet doen. 

Boodschap voor elke onderzoeksrechter die van de rechter uit de Ondernemingsrechtbank de opdracht krijgt een huiszoeking te doen. Niet meer. Nooit meer. Niet aan beginnen.

Reacties