Brief aan een notaris.

 


Mijn zoon liet me weten dat hij U ontmoette en een gesprek voerde over onze dramatische situatie: valse faillietverklaringen over de hele lijn, van 16 goede bedrijven en 16 waardevolle immobiliën(vooral de grond), uit onze patrimoniumfirma : Clancy  ( alles)

Dit met een goedwerkend internetfirma EDPnet. die jaarlijks tussen de 2 en 3 miljoen € opbracht. Onmogelijk!

De aanzet was een plotse terugeis van onze investeringslening door KBC, waarbij volgens ons geknoeid werd door onze boekhouder , (veroordeeld voor mensenhandel, wat de bank wist en ons niet liet weten), samen met curator VV, die alles failliet verklaarde.( De curator kasseert dan 5% op de verkoop.)

Een lening op lange termijn werd omgezet in een rekening courant, onmiddelliijk terug opeisbaar . Een middel dat KBC steeds weer hanteert ( wij kennen meerdere gedupeerden) en daarbij een curator op de bedrijven zet, die alles dan wel regelt, in samenwerking met het gerecht, hier rechter Guido De Croock  samen met curator Verlaeckt. Van recht was er  dan geen sprake meer, van rechteloosheid en grove mensenrechtschendingen des te meer.

Nooit geziene criminaliteit !

Het gerecht is daarbij overal geïnfecteerd, verkracht van Dendermonde tot Gent ,tot  Brussel enzovoort. Er is geen enkele controle .

De geschriften van onze degelijke, bekwame  advokaten werden overal van de tafel geveegd , in hoger beroep, Gent , Brussel enz. Zij volgden alles van in het begin mee.

Al op 26/04/2023 schreef ik de Hoge Raad van Justitie in Brussel hierover aan dat we met manipulaties te maken hadden om aan onze bezittingen te geraken. Ook onze advocaten hebben in Juni 2023, December 2023 en April 2024 ook klachten neergelegd.

Inmiddels werd dat ontvankelijk verklaard en wordt nu alles onderzocht. (Wel laat)  Het onderzoek loopt nog, maar de curatoren , specialisten, bewindsvoerders allerhande hebben ons volledige bezit vernietigd, leeggeplunderd met lonen van 20.000 tot 80.000€ per maand en verkochten deze week onze laatste winstgevende  firma die niet eens in het faillissement zat, verkocht onder van GPR 3. En dat op een dag dat er geen zitting was op het gerecht in Brussel !

 Al  onze inkomsten werden zo afgetapt, vernietigd. Wij al meer dan 2 jaar dagelijks geterroriseerd, complete ontwrichting van ons leven.  

Zelfs liet  VV beslag leggen op onze bankrekening en eiste de helft van ons pensioen (kwestie van droogleggen, voortdurend ) als huur op onze eigendomswoning die nu van hen was, gezien ons hele bezit failliet verklaard werd door hen.

Wij wonen hier al bijna 50 jaar., zijn nu 81 en 82 jaar oud, mijn man wel langdurig ziek,  proberen ze ons gewoon op straat te zetten;

Zo geraken ze  aan je bezit. De vliegtuigen(miljoenenwaarde) van mijn zoon houden ze achter : in beslag genomen ! Ze doen maar op! Er zit een aparte advokaat uit Brussel op.

Er zijn in het geheel minstens 20 curatoren , bewindsvoerder etc. die duchtig kasseerden, plunderden waarbij we rechteloos moesten toezien door uitspraak van valse faillissementen .

Mijn zoon werd uit zijn huis gesmeten , ook nog eens door een vrederechter in Beveren bekrachtigd , al dan niet gemanipuleerd.of voorgelogen?.

Zij verkochten het aan 800.000 ??? Aan wie ??? Zoiets was onbestaande bij mijn vader die altijd in immobiliën handelde. Ook de andere gebouwen werden gedumpt.

Zelf werd ik al uit mijn galerij, atelier, gasthuis en berging gegooid en moest 5 maal opkrassen, verhuizen en hielp mijn zoon eveneens.

Alleen hier blijft me nog een laatste beperkt refugium, atelier ter beschikking..

Verhuizen is gezien mijn beroep, 60 jaar  professioneel kunstenaar, met evolutie onmogelijk.

Nu zoeken we een koper voor ons huis op voorwaarde dat we hier kunnen blijven wonen tot ons levenseinde aan dezelfde voorwaarden die zij ons oplegden : 1250€ huur. 

Misschien kunt U ons te helpen een koper te vinden aan deze voorwaarden, als beleggingsobject. 

Heel veel dank bij voorbaat. 

Gabriëllla Cleuren en Wil Deutz.

Kunstenaar zoekt belegger voor aankoop van zijn huis met atelier >>



.

 

 

 

Reacties