Misdaad anoniem : oplichting.

 





Hiermede wil ik uw aandacht vestigen op een akelige rits van valse faillissementen door  rechter De Croock van de ondernemingsrechtbank in Dendermonde (deze was er onwettig) met hulp van het OM ( openbaar ministerie) en initiatie  van KBC Bank over de bedrijven van onze zoon, zijn hoofdbedrijf gevestigd in de Van Landeghemstraat 18-20 Sint-Niklaas, uitgestort werden .

De  ondernemer die bijna 30 jaar zijn bedrijven gestaag opbouwde werd door het OM valselijk als fraudeur bestempeld,  zijn naam in het publiek gegooid en voor zijn bedienden zwart gemaakt zonder enige aanklacht of proces.

Dit alles mogelijk gemaakt door de bank die de investeringskredieten plots terug trok , geen vergelijk wilde en het geld onmiddellijk opeiste.

Dit was enkel mogelijk door de hulp van de criminele CFO PV, veroordeeld in voorjaar 2023 voor mensenhandel , moeilijkheden hebbend met KBC waarvan zij aan mijn zoon geen enkele melding maakten,   die een lening van 10 jaar,  intern in een R/C veranderde, (de computer hield dit vast)  dus onmiddellijk opeisbaar.

Zijn bedrijven : EDPnet een internet bedrijf  werd in GPR3 gezet, te koop dus en dit door de gerechtsmandatarissen. Alleen de zogenaamde goede stukken worden dan verkocht. Wat overblijft wordt failliet verklaard en vereffend.

Ook alle bijhorende bedrijven. Bijna allemaal failliet verklaard zonder onderzoek , op 2 dagen evenals zijn immobiliënvennootschap Clancy met 16 gebouwen , (hoe kan dat nu?)  ook oude gebouwen, een loods ,  zijn spaarpot en wellicht eens nodig voor uitbreiding .De meeste immobiliën gelegen  in Sint-Niklaas,  en de eigen gebouwen in gebruik voor het bedrijf, woonhuizen van de familie te Nieuwkerken( zijn kinderen met moeder )  en Beveren.(hijzelf)

De veelvuldigheid van kleine bedrijven was vervolgens in 30 jaar zo organisch gegroeid.

Alle bedrijven werden failliet verklaard zonder dat er gedegen onderzoek gedaan werd of beroep op de KOIM (Kamer van ondernemingen in moeilijkheden) wat altijd eerst zou moeten.

De onrechtmatige opzeg werd door KBC ( een procedure tegen KBC loopt nog) in Juli 2022 gedaan. De bezitter kreeg van dan af geen enkele toegang meer tot zijn panden, gebouwen, boekhouding, verrichtingen door de gerechtsmandatarissen, en zijn  sloten werden overal  veranderd.

Hij werd van al zijn rechten beroofd, mocht geen bankrekening meer voeren, geen bestuurder meer zijn , geen inkomen genereren (drooglegging) maar moet wel voor zijn 2 kinderen opkomen waarvan één zwaar immuun ziek 9-jarig kind.

Een aaneenrijgen van zwaar ongerechte toestanden ten gevolge van deze criminele acties. Zijn we in Rusland ? Iran, China ? Erger!

Wij stellen ons de vraag : waar blijft België als rechtsstaat?


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties