Heeft u persoonlijke borgstellingen bij KBC grootbank?

 

Een zeer grote, doordringede waarschuwing aan iedereen, die een persoonlijke borgstelling voor een familielid, aankoop van een onroerend goed, investering in een onderneming etc. heeft gedaan. Ook als de schulden waarvoor de borgstelling werd aangegaan al terug betaald zijn.

Zeg alle persoonlijke borgstellingen nu af. Anders komt KBC grootbank ze nog halen, ze hebben immers een ondertekend document, dat u monddood maakt en geen verdediging meer mogelijk maakt.

Dit zelfde is ook deel van ons dossier. Wilt u graag weten hoe dit dossier bij ons aan het lopen is, stuur dan een e-mail naar wildeutz@gmail.com.

KBC grootbank gebruikt alle methoden en trucs om gelijk te krijgen.

Ze verdelen alle juridische opdrachten die ze hebben onder zoveel mogelijk advocaten, zodat er bijna geen advocaat overblijft, die niet voor KBC grootbank heeft gewerkt en daardoor niet kan pleiten tegen de KBC grootbank. KBC zorgt voor een zeer goede verstandhouding met het gerecht.

KBC grootbank doet in grote mate mee met de corruptie bij justitie. Een belangrijk persoon bij KBC grootbank, die als een spin in het web zit, is William C., senior adviseur, standplaats Leuven.


  • Laat mij uw verhaal weten over uw ervaringen met de ongerechtigheid van het gerecht.
  • Laat mij uw verhaal weten over uw ervaringen met de ongerechtigheid van de KBC Grootbank.
  • Laat mij uw verhaal weten over uw ervaringen met de Hoge Raad voor de Justitie.


Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties