Een schaap met onbruikbare hoorns.




Het is het teveel werk voor het curatorentrio om de 2 bedrijfsgebouwen op Vliegveld Deurne en de 3 bedrijfsgebouwen op Vliegveld Zwartberg (Limburg) en het gebouw op Vliegveld Lelystad(Nederland) en de vliegschool in Deurne, de 2 onderhoudsbedrijven in Zwartberg en het bedrijf in Lelystad(Nederland) te verkopen. Deze bedrijven zijn allemaal bankroet verklaard op aangeven van het curatorentrio. Maar zover bekend wordt door het curatortrio geen acties sinds begin 2023 genomen om dit op te lossen.

Tot nu toe zijn er 6 gebouwen in Sint-Niklaas en Beveren verkocht. Alles ver onder de geschatte gedwongen verkoopwaarde.
KBC grootbank is de aanstichter van onze ellende. Praten en overeenkomen zit niet in de DNA van deze grootbank. Ze hebben wel beslag gelegd op alle goederen.
Als alles wat eraan bezittingen in Clancy zit zou verkocht worden, is het onbegrijpelijk waarom Clancy b.v. bankroet verklaard is. Het zal wel te maken hebben met het feit dat het curatorentrio( die zelf het bankroet van Clancy aan de rechtbank hebben gevraagd) 5% van de verkoopwaarde van de gebouwen ontvangen, 3% op roerende goederen buiten hun zogenaamde vergoeding van 280 euro/uur.
Deze manier van werken door het gerecht toont duidelijk aan dat zelfs immobiliën geen zekerheid meer geven.
Clancy b.v. is door de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde op aanvraag van het curatorentrio op 10 kalenderdagen einde Oktober 2022 bankroet verklaard.
Het gerecht kan wel snel werken als het hun portemonnee betreft. Verdedigen kost heel veel tijd en geld. Het curatorentrio wordt betaald uit de opbrengsten van het bankroet. Zij lopen geen enkel risico en zijn de grote winnaars.


Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties