Hoe cor R uptie werkt



Na verontwaardiging van de bezitter die zijn eigendommen geadverteerd zag voor verkoop : zijn gronden, huizen en bedrijven : te koooooop gesteld alsof ze zo maar voor het grijpen lagen op het net,  door beroepsaftroggelaars , onverantwoorde geldzuchtigen met gewaarborgde licentie tot handelen.

Daar kon je bieden op gestolen goed zonder scrupules :   V  i   d e t  HEEL GOEDKOOP  : alles aan de helft van de prijs met noot  -ariële akte

De bekokstovers moeten op de hoogte geweest zijn van ’t bedrog , en wimpelden met vlaggen en wimpels die wapperden in de wind, en zwaaaaiden bloedrood zodat je er niet voorbij kon zonder de eigendommen te zien … je ogen uit te kijken.

Dat ze niet hoorden aan wie ze verkocht kon hen worst wezen, daar waren ze al  vele jaren in beslagen.

Vroeger zag je dat nooit,  eigendommers  wisten van wanten,

  maar er was een nieuwe tijd aangebroken!!!! Alles kon nu.

Moraal… op de schop .

Dus een tiental meer maakte de zaak niet uit.

Dat de bezitters door  rechte handigheden hun 30 jaar verdiende centen en werk en moeite en kennis  over-verwoekerd zagen door onkruid, deerde die maffen niet .  Die coup kon er nog wel bij , want geld,  is  het enige dat telt.

En zo gebeurde . De eigen- aar werd naar de kerker van het niets verbannen , naar zuchten en knarsetanden,  en leegbloeden ,  jarenlang en opgepakt voor verhoren vol beschuldig-   ingen, links en rechts verzonnen  waarom hij zijn bezit niet lossen wilde . En uit zijn huis gesleurd in vroege donkerte ,  de kerker in,  zowaar MET folter , een hele nacht opgehokt. Voor zulke zaken wijst men hier altijd naar Rusland. Is het  hier geen rechtsstaat of alleen maar recht-straat ?

Zo moest  hij zijn zuur verdiende  prooi wel lossen .

 Dat werd zo vele malen herhaald tot hij het niet zag zitten omdat ze spijkers op laag water zochten waar er geen waren. De hele grap was enkel bedoeld om vetganzen hun kas te spekken Wat zou het ?

Dat ’t onrecht zulke loop kon nemen was de eigen- aar onbekend.

En onbekend is onbemind.

Zijn  kinderen moesten  intussen wroeten en boeten , zijn vrouw verzuchten , zijn ouders groezelen want daar was blijkbaar nog een munt te vinden zodat er op hun kop geslagen werd tot die eruit kwam. Hun pens ----  oen!

Ze sloegen ze erop los Timmerden het hele bezit in elkaar en in hun zakken , vernietigden de boedel en shikaneerden met aanklachten van onwil en laster de belasterden.

De eigen-   aar zag het flitsen in zijn hoofd en zag steeds zwarter dan zwart met al dat opgedoek  en verjaagd worden,  telkens weer.  

Van vreselijke tekorten,  had in een welvaartsstaat niemand benul, daar hoefde je niet over te spreken, dat was koeterwaals.

Je mocht in de goot zitten in je bloed ,  dan verging het je zoals bij  de barmhartige samaritanen die allen voorbij gingen,  van helpen nooit gehoord!

Zelfs vrienden begrepen het niet en oude armtierige   bekenden voor wie je altijd  hulpvaardig was zagen hun kans en grepen in je boedel en keerden hun stinkend binnenste naar  buiten.

Plots zag hun gezicht er griezelig  anders uit: vaal en vals.

 In de nood leert men zijn vrienden kennen.

 Er zaten oneindig veel verraders onder hen zoals in tijden van oorlog.

Zij vonden zich flinke binken maar waren in feite  horzels die nooit hun ware aard getoond hadden daarvoor was onheil nodig , geslijmd , getransformeerd met ‘kunnen’ ,  zogenaamd of niet voldaan  worden.

De geniale verraders uit de goot die nooit echt begrepen werden 

Nu wel : hun  insektachtige  verraderlijke aard kwam plots omhoog  en blonk als vals goud in het daglicht . Insekten profitariaat dat steekt als het laag op de grond ligt .

Een groezelige werkelijkheid van de D faktor.


Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties