Het gerecht in België of hoe het (mis) loopt.

 



België is gelijk aan Rusland wat het gerecht aangaat. Je wordt beschuldigd als fraudeur, volkomen vals, maar moet nu zelf bewijzen dat het niet zo is.

In andere landen moet het gerecht bewijzen dat je schuldig bent, als ze je oppakken. Hier niet , de zaken worden omgekeerd. Je bent schuldig tot JIJ bewijzen kan dat het niet zo is .

Dat verhinderen ze in alle klanken en talen.

Het gerecht ( die ene curator en rechter )  kan van alles beweren, maken een argeloze burger tot misdadiger, gewoon door zeggen, hem te beschuldigen en hem wat zwaar onbewijsbaars aan zijn persoon te hangen: fraude , (telkens weer) behandelen hem zo, alsof hij een geweldige bedrieger is, met oppakken, met onverwachte overval zoals bij zwaar criminelen, en dat voor al zijn mensen, sluiten hem op, gooien hem in de gevangenis met folter en geen eten,  een jonge vader van 2 kleine kinderen, nietsvermoedend ; en altijd fatsoenlijk, werkzaam, begaafd, is kapot,  gekrenkt en overrompeld , aangeslagen en hoopt dat het zo’n vaart niet kan lopen, aangezien het een vergissing moet zijn.

Van hun kant is het geen vergissing. Maar een murf slaaaan tot dader. Die lijdensweg houdt in werkelijkheid al 2 jaaaaaaaaaaaaaaaar aan met vreselijke intimidatie : zijn 30 jarige verdiensten, bedrijven en goederen, zijn enige spaarpot, zijn woonhuis en dat van zijn ouders en gezin worden aangeslagen, hun eigendom rechtmatig gebouwd in 1976 , eruit gezet, wat een verwoestend, intimiderend  onheil,  en alles wordt verkocht zonder enige uitspraak., zijn tuinen uitgerukt ( klimaatomslag telt hier van geen kant, zij staan boven de wet.) Er is geen enkele controle op het gerecht.

De arme vader had gehoopt dat het vlug voorbij zou zijn. Neen .Zijn vroegere bedienden zien er geld in, worden opgestookt en gebruikt om hem mee te beschuldigen, degenen die hij kansen gaf. Ze draaien hun kar, zien geld en promotie voor het rapen.

 En zo gebeurt onophoudelijk. Zijn advocaat zag de bui hangen en deelde in de beschuldigingen, maar die weet van wanten.

Zijn lijdensweg duurt jaren voort. Intussen heeft hij geen huis, , geen verblijf meer om zijn kinderen te ontmoeten en geen geld om hen nog eten te geven of zichzelf fatsoenlijk van eten te voorzien en hen te zien op een vaderlijke manier.  Zijn leven is totaal geknakt, vernield, kapot , om zeep.  Hij zwaar depressief over zoveel onrecht. Maar het gerecht wordt niet gecontroleerd . Zij doen maar  wat ze willen om slachtoffers als daders op te voeren. Succes gegarandeerd. Zij hebben 5% bij verkoop van onroerend goed en bij meerdere panden kan dat in de miljoenen lopen . De onroerende goederen(miljoenen )  worden verbeurd verklaard . Hup hup hoera , mijn kas is vol ka ka!

Van iets huren op de markt om van de straat te zijn is geen sprake.  Eerstens is zijn geld nu bij hen,  en op de markt kan je enkel huren als je bewijzen kan dat je een vast inkomen hebt. Dat heeft hij niet . Dus overal geweigerd .Ook langs zijn oude ouders , die krijgen niets , ze zijn te oud.  Zo vergaat het een onschuldige in België met een gerecht zonder controle . Het onrecht stapelt zich zodanig op dat het schuld wordt. In die 2 jaar moet hij naar het OCMW en aan de tafel anders crepeert hij op straat. Maar daarvan alleen kan je niet bestaan.

Je vrienden bestaan niet meer. Ze kijken de andere kant op en plots ben je van gedaante veranderd van goede baas ( brave Hendrik , wee degene die dat volgt, hun gepraat)  tot boosdoener gestileerd.

Zo gaat de eindeloze terreur van het slachtoffer het 3e jaar in.

Leven totaal ontwricht . Kinderen verarmd. Oude ouders totaal verward. Jij klaar voor de inrichting of zelfmoord. In Gaza doen anderen dat voor je.

Welk normaal mens houdt zoiets uit.

Er zijn nog vele onbekenden en 10 wachtenden gekenden  U vooraf gegaan .

’t Wordt hoog tijd dat aan het gerecht  CONTROLE wordt uitgevoerd.


Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

 


Reacties