KBC spreekt altijd met dubbele tong



KBC spreekt altijd met dubbele tong en wil naast plotse terugbetaling ook nog 14% zgn nalatigheidsintresten, met terugwerkende kracht en forfaitaire schadevergoeding , terwijl zij alles gedaan hebben om de opzeg onrechtmatig, onnodig door te voeren en dat met voldoende fondsen, op een escrow geblokkeerde rekening bij hen.

De opzeg was enkel mogelijk door manipulaties in de boekhouding van PV en de mandataris VV die het faillissement snel voltrok , door een lening op lange termijn: van 10 jaar, om te schrijven in een rekening courant: direct betaalbaar. Onze zoon werd ook jaren vakkundig uit zijn boeken gehouden.

Dit om de opzeg onrechtmatig te kunnen doorvoeren. KBC haalt telkens dezelfde trucs uit naar bedrijven : de kredieten opzeggen om ze te doen omvallen hen valselijk te beschuldigen : er is een hele rij gedupeerden die allemaal op dezelfde wijze de kop afgebeten werd om zo de faillissementen uit te lokken die de gerechtsmandatarissen zich wensen.

En KBC met plezier de schuld opdreef met 14% intresten per jaar, nooit over een borg sprak sinds 2003 -2005 en er ook nooit enige info erover gaf ( Als de schulden voldaan waren na 20 jaar nog hernieuwd de oeroude borgstelling van vroeger ( die niet terzake deed ) boven halen is meer dan onfatsoenlijk , gewoon dubieus, kwaadwillend , voor ons immoreel.

KBC informeert niet over het lot van de reorganisatie van EDPnet, geen datum , en uit onproportionele eisen die over de oren getrokken zijn.

Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties