De 3 klachten die zijn neergelegd door de eigenaar van de groep Deutz bij de Hoge Raad van Justitie (https://hrj.be/nl/klachten) in April, Mei en December 2023 zijn ontvankelijk verklaard.



De 3 klachten die zijn neergelegd door de eigenaar van de groep Deutz bij de Hoge Raad van Justitie (https://hrj.be/nl/klachten) in April, Mei en December 2023 zijn ontvankelijk verklaard.

De grote hoeveelheid aan gevraagde onderzoeken (meer als 80 bladzijden) naar handelingen en disfuncties van de gerechtsmandatarissen (rechters, curatoren, bewindvoerders, herstructureringsdeskundige etc.) in de zaak van de groep Deutz zullen stuk voor stuk uitgezocht worden en beoordeeld worden.

De gerechtsmandatarissen hebben op geen enkel ogenblik er rekening mee gehouden wat er allemaal aan rechtsmiddelen nog mogelijk zou kunnen zijn. Ze handelen zo alsof alles geregeld is. En maken alles kapot.

Buiten de 3 klachten naar de Hoge Raad van Justitie (https://hrj.be/nl/klachten) zijn er nog verschillende zaken in Hoger Beroep, waar nog geen vonnis is geveld.

Ook hier hebben de gerechtsmandatarissen er niet meegerekend dat er nog vonnissen zouden kunnen komen, die nadelig zouden kunnen zijn voor hun perfide handelen.

Strafklachten.

HET middel voor de gerechtsmandatarissen om eerst te beschuldigen. Later kan de beschuldigde zijn onschuld bewijzen.

Hierdoor worden alle procedures zwaar verlengd tot maximaal 7 jaar volgens de wet. De maximale inkomsten voor de gerechtsmandatarissen zijn dan gegarandeerd.

Er zijn in deze zaak al 8 strafklachten door de gerechtsmandatarissen neergelegd en al 7 verhoren geweest. Dit alles dient om de zogenaamde beschuldigde nog langer te laten lijden en meer inkomsten te creëren voor de gerechtsmandatarissen.


Het verraderlijke is dat het slachtoffer enige tijd nodig heeft om te begrijpen waarmee hij te doen heeft.

Hij of zij  erkent die situatie, reageert er vaak niet op , of  agressief of angstig zodat de dader  zijn krachten zal verhogen zodat de gewilde:  dominantie – onderdanigheid wordt bereikt.

Psychologische betekenis. 

Dit richt schade aan , aan de geestelijk en spirituele gezondheid van het slachtoffer en kunnen bij hem of haar leiden tot langdurige of permanente persoonlijkheidsstoornissen, of post-traumatische stress-stoornis.


Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties