Zeer geachte Majesteit : De Deutz saga : een verhaal van gruwelijk onrecht in België anno 2022 + 2023.


 


Antwoord van het Koninklijk Paleis op onderstaande brief.

Het onrecht is zo groot en onverdraaglijk dat ik U moet aanspreken erover , aangezien ik nergens terecht kan. Rechtmatige wegen bewandelen duurt veel  te lang:, (de Hoge Raad voor de Justitie in Brussel die ik alles meldde al  in april 2023 reageert nu pas ). Controle op het gerecht is er niet, en intussen loopt het onrecht verder.  

De Deutz saga : een verhaal van gruwelijk onrecht in België anno 2022 + 2023. 

Komen misdadigers met zoiets weg in België 2023? Zoals Rusland in de jaren 80.

In augustus 2022 werd onze zoon die het  door hem met onze hulp opgebouwde bedrijfsimperium runde op 10 dagen tijd failliet verklaard , al zijn bezittingen : 16 bedrijven en 16 immobiliën ,waaronder de woonhuizen van de familie en vele bedrijfspanden en dit zonder de inachtname van minutieus onderzoek, en raadpleging van het KOIM , kamer voor onderzoek naar de levensvatbaarheid van bedrijven zodat kan verder lopen wat niet aangetast is.

Ik heb dit gezien  als een ongelooflijke coup om onrechtmatig aan onze bezittingen te geraken: een roofoverval. Ik heb dit gemeld aan de Hoge Raad voor de Justitie in Brussel : 26 april 2023 . 

Onze zoon werd vals beschuldigd, afgedaan als een fraudeur, hoe misselijk, en dat voor al zijn bedienden, je kunt je er niet tegen verweren,  zo valselijk bestempeld door gerechtsmandatarissen, .altijd hetzelfde scenario in dit gerecht: de ondernemingsrechtbank van Dendermonde onder rechter Guido De Croock niet bevoegd voor deze uitspraken, samen met VV curator en bewindsvoerder met vaak vermenging van belangen. Nochtans was er volgens de degelijke  advocaten van mijn zoon ,  die alles onderzochten,  geen sprake van fraude en ook niet van failliet. Er moest alleen met de bank KBC gesproken worden over een aflossing die goed te verteren was. Maar zij wilden niet. Intern werd mijn zoon elke toegang tot zijn bedrijven ontzegd, de sloten veranderd en volgens ons heeft onze boekhouder, veroordeeld voor mensenhandel zoals we later vernamen, de bank KBC wist het maar zei ons niets spande samen met hem en met de curator,  dit in de boekhouding veranderd.  Ook de manager nam deel. Hij plaatste zonnepanelen op zijn huis en financierde alles met geld uit de zaak en is nu manager voor het verkochte EDPnet , waarvan ze nu het geld achterhouden: 20.5 miljoen € met drogredenen, inbeslagname door die rechtbank. Allen hadden voordeel aan die faillissementen.

Een lening ,investeringskrediet op 10 jaar werd omgezet in een rekening courant, direct opeisbaar wat voor het bedrijf moeilijkheden veroorzaakte. De immobiliën hadden een waarde van 11milj. en de schuld aan de bank bedroeg 5,5 miljoen. Dus geen reden tot paniek. Dit alleen voor Clancy de immobiliënvennootschap. Intussen werden ook de bedrijven 16 stuks zonder verpinken failliet verklaard, mijn zoon zijn vliegtuig voor verkoop van privévluchten in beslag genomen moest voor nazicht naar Bremen en hij:  beticht van  vluchtpoging????????? De lesvliegtuigen van zijn pilotenschool in Deurne werden aan de ketting gelegd, mochten niet meer vliegen en aldus de piloten verjaagd , school naar de knoppe en de Embraer door de curatoren verkocht voor 2 miljoen €, verbeurd verklaard. Nooit een cent wordt er betaald.  Allemaal onwettige zaken. Zo verdienen die curatoren en bewindsvoerders hun geld met plunderingen van goede GEZONDE ondernemingen ( en dat al heel lang ) die ze vals failliet verklaren.

Een zeer winstgevend verdienmodel.  

Het leed dat ze daarbij veroorzaken, mensen uit hun rechtmatige woningen smijten en eveneens hun kleine kinderen en zieke oude ouders die ze ook nog aftroggelen is een gigantische misdaad, die moeilijk op het eerste zicht is na te trekken, daar dit allemaal zeer lang duurt en er veel tijd verstrijkt. De slachtoffers zijn meestal getraumatiseerd, al hun inkomsten afgeroomd zodat ze zich niet meer verdedigen kunnen. Hier is een systeem: D. Ondertussen worden hun bezittingen zogenaamd rechtmatig geroofd. Hun huizen, tehuizen  worden verkocht aan dumpingprijzen over het internet langs een notaris waarschijnlijk op de hoogte van alles , aan wie ??????? De rechtmatige eigenaars worden door hun vrienden uitgestoten en beschimpt als fraudeurs een gigantisch onrecht.  Het lijkt wel de tijd van 1560 met Cromwell in Engeland. Verder worden we gechicaneerd met verhoren, opgepakt met huiszoekingen en in de gevangenis gedumpt met folter, iedere 10 minuten een biep ’s nachts,  geen eten(alleen crackers). Geen kopkussen .Onvoorstelbare zaken, terreur gedurende anderhalf jaar hier in België anno 2023. Intimidatie en terreur. En dat met een immuunziekte kind .

Dat deze bedriegers intussen floreren en wij ons bedrijf voorbij rijden dat ons afgetroggeld werd  en nu verhuisd , onze panden verkocht en tuinen uitgerukt

 is onverdraaglijk.

Geachte Majesteit, geloof ons,  wil dit eens lezen  en het nagaan, onderzoeken.

Onze firma EDPnet werd verkocht aan Proximus voor 20.5milj.en weer doorverkocht aan City Mesh. Onze  gelden werden op een geblokkeerde escrowrekening bij KBC gezet, nu door het gerecht in Dendermonde in beslag genomen om niets moeten te betalen. Dit alleen al voor dit ene bedrijf.  Het houdt niet op. Wat een gekronkel. Onophoudelijke terreur.

 Als dochter van een immobiliën makelaar( ik ben nu 81 jaar oud )  heb ik zoiets nooit gezien. Het is het  gruwelijkste  onrecht dat ik ooit meemaakte .Dit kan niet in een rechtsstaat anno 2023.

 Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties