Rechtspraak uit 1830 door een roze bril bekeken.

 



Hiermede wil ik uw aandacht vestigen op de grove schendingen  van de mensenrechten van onze  zoon Philip, hem overkomen bij een hoop valse faillissementen van zijn bedrijven.

Mijn man en ik hielpen hem mee gedurende vele, vele  jaren (meer als 25 jaar) zijn zaak uit te bouwen.

Maffieuze praktijken van ondernemingsrechtbank in Dendermonde, uitspraak door dienstdoend voorzitter op advies van de voorlopige bewindvoerders, curatoren en gerechtsmandatarissen.

Een van de bewindvoerders , wonende te Sint-Niklaas, vertelt in zijn bekendenkring, dat hij al veel geld verdiend heeft aan deze zaak. Hij rijdt dan ook met een dikke auto! Hij liet en laat alle werk doen door de financiële dienst van de groep en strijkt zelf een zeer hoge vergoeding op voor zijn zogenaamd zwaar werk.

Er zitten op de zaak(bezit) van onze zoon, Philip meer als 10 mandatarissen, allemaal aangesteld door  dienstdoend voorzitter van de ondernemingsrechtbank.

Deze verdienen allemaal : 5% op onroerende goederen, 3% op roerende goederen en 250 euro per uur. Tot nu toe heeft dit allemaal samen meer als 500.000 euro opgebracht voor deze mandatarissen aangesteld door de zelfde rechter dienstdoend voorzitter. 

Bewindvoerder van EDPnet, een belangrijk internetbedrijf, en  een klad mandatarissen die zich allen verrijken met fake faillissementen van winstgevende bedrijven van mijn zoon Philip , dit in samenwerking met het O.M. en in het staatsblad gepubliceerd als bedrijven in financiële moeilijkheden ??? en de zogenaamde frauduleuze praktijken  van mijn zoon Philip Deutz, alles verzonnen , onrechtmatig onwettelijk, en bedrieglijk opgezet.

De investeringen in het bedrijf Clancy,  zijn vastgoedvennootschappen zonder uitstel terug opgeëist door KBC, nooit een afbetaling weggelaten hebbend.

Dit onrecht gaat steeds verder: Mijn zoon Philip werd nu ook als burgerlijke persoon door het gerecht monddood gemaakt en  van zijn burgerrechten beroofd. De dienstdoend voorzitter  doet maar op!

Op deze wijze bestaat hij niet meer , al zijn doen en laten, ook nog persoonlijk, wordt aan banden gelegd, hijzelf moet de 2 opgedrongen voorlopige bewindvoerders voorfinancieren. Maar hij heeft geen rechten meer!!( ook geen toegang meer tot zijn bankrekening) Hoe los je dit op? Er is geen enkele informatie gegeven hoe hij verder in zijn levensonderhoud moet voorzien.

Zoiets werd in 1830 door de wet afgeschaft en nu heropgevoerd in een geslotenheid van Justitie uit het ancien Régime…  in Dendermonde.

Er is geen tegensprekelijk debat gehouden, geen enkele noodzakelijkheid tot faillissement en geen verklaring voor het afnemen van het  bestuur aan mijn zoon Philip , de voorwaarden voor een Voorlopig Bewind zijn geenszins vervuld, maar met valse conclusies afgedekt.

De eisen van de bank KBC zijn verplaatst naar 19.04.2024. De bank had ook vooraf geen bezwaren gemaakt.

De  schulden zijn  ruimschoots afgedekt  door de bezittingen van mijn zoon Philip .

De voorlopige bewindsvoerders, curatoren en gerechtsmandatarissen plunderen  de bedrijven leeg met hun exorbitante kosten en dit zonder einde.

Nogmaals , de voorwaarden, voor faillissementen zijn niet vervuld.

Aan mijn zoon  Philip worden ondanks zijn onschuld ook juridisch zijn  rechten ontnomen, 10 van zijn bedrijven failliet verklaard. Allemaal verbonden ondernemingen. Het is dus verboden volgens de rechtbank om aan verbonden ondernemingen een lening te geven. Als je dit doet, kun je in een faling getrokken worden.

Het O.M. maakte een faling van mijn zoon Philip onmiddellijk openbaar met verdenkingen van ecofin misdrijven ??? Misdadige manipulaties zelfs strafbaar en zonder enige rechtsgrond.

Intern werd deze gang van zaken mogelijk gemaakt door de groeps CFO ( veroordeeld in 2024 voor mensenhandel). Deze persoon heeft alle vertrouwen gekregen van de mandatarissen om hun bij te staan in hun praktijken.

Dit als inleiding .

De eigenaar en  zaakvoerder (mijn zoon) werd de toegang tot zijn bedrijven ontzegd, de sloten van zijn eigendommen ongevraagd veranderd . Verder kreeg hij geen enkele informatie meer over de boekhouding en de gang van zaken sinds Augustus 2022. Bij zijn bedienden werd hij zwart gemaakt. Het zag er allemaal zo legaal uit met die gerechtsmandatarissen in huis. Ingaand op deze toestanden werd door de advocaten verweerders beslist tot een Derden Verzet op 2 mei 2023, waarbij zij opmerkten dat voor toepassing van artikels’ XX.32 . Wer ‘ , de brief niet eens  aan Philipus Deutz werd overgemaakt met ernstige verwijzingen naar ecofinmisdrijven , allemaal niet bewezen, vooroordelen en veronderstellingen en betichtingen die opduiken en  die een zogenaamd faillissement moeten verantwoorden , die de eigenaar het beheer van zijn goederen ontneemt , een veel terugkomend fenomeen in Dendermonde.

Dit wordt ook vastgesteld  bij  falingen in Dendermonde , zij hebben  een schimmige grond en de ondersteuning van het O.M.

Er is geen enkel recht op een eerlijk proces daar , met vermoeden van onschuld en altijd met de ondersteuning van het O.M.

Dit is slechts een klein uittreksel van alles wat er gebeurt en hoe de Rechten van de Mens met de voeten worden getreden.

 

Wat vraag ik ?

Dat recht geschied in alle openheid en niet in achterkamertjes, waar geen verdediging mogelijk is.

Heeft u dezelfde ervaringen als mijn zoon , zoals hierboven beschreven?

Stuur mij dan een e-mail naar gabriella.cleuren@gmail.com met uw verhaal.

Onze advocaten hebben een dagvaarding in Derden Verzet verstuurd. Als ik tijdig weet wanneer de zitting hierover plaatsvindt, zal k U per e-mail informeren.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

 

Reacties