Onze perfide terreurgeschiedenis

 

Wegens zeer zware corruptie waarmee wij geconfronteerd werden in ons eigen land en waarmee we nergens terecht kunnen (totaal rechteloos zoals in de middeleeuwen, inquisitie)) zien wij ons verplicht buitenlanders in te schakelen en U dit te melden, daar hier in dit land niets gebeurt om zulke extreem rechteloze  situaties  die al tientallen jaren vastgeroest en verziekt zijn en zo lopen bij een Ondernemingsrechtbank in België,  aan te klagen.

(onder deze regio vallen wij noodgedwongen.) 

Wij zien hier in dit land geen enkele mogelijkheid om gehoord te worden  of de situatie aan te klagen. Ook kunnen wij nergens  tijdig  terecht met klachten van onrecht en zware wetsovertredingen en grove  mensenrechtschendingen.

 

(De politie is het gerecht ondergeordend. Zodus krijgen wij nergens gehoor.  )


In 2022 werd ons zakenimperium van 16 waardevolle immobiliën en 16 bedrijven, met mijn zoon als zaakvoerder en intussen enige aandeelhouder daar wij ons terugtrokken 5 jaar geleden, ineens volledig failliet verklaard, zo maar, ten onrechte, een goed lopend geheel.  Met inkomsten van het internetbedrijf tussen 2 en 3 miljoen jaarlijks.

Dit kon door manipulaties van onze boekhouder (crimineel zoals blijkt achteraf) samen met 3 curatoren, degene die in een handomdraai alles failliet verklaarde in overleg met de rechter die al 5 jaar onbevoegd was, te oud. (72) (Mijn zoon kreeg geen toegang meer tot zijn bedrijven en zijn boekhouding).  Zij  de curatoren + boekhouder veranderden het investeringskrediet op 10 jaar in een rekening courant, zodus direct opeisbaar door de grootbank.

Het verhaal loopt altijd als volgt : de eigenaar wordt als fraudeur bestempeld, en dat voor al zijn bedienden en voor de buitenwereld zonder enig bewijs, valselijk beklad, laster in de krant gepubliceerd.


Voor sommigen kwam  dat goed uit vooral voor de dieven onder hen en  de manager die stal met drugsgerelateerde familie en de boekhouder  (crimineel zoals bleek achteraf), veroordeeld voor mensenhandel , wat onze  grootbank wist maar verzweeg.  Deze handelde met de grootbank in het geniep.

Beiden  maakten misbruik van vertrouwen  van de moeilijkheden van de eigenaar, met zeer ziek kind : immuunziek.- en ’s nachts tot 3x opstaan nodig.

Onze bekwame advokaten lichten alles door en vonden geen laakbare feiten van mijn zoon, de eigenaar,  en zagen dat de terugbetaling voor de investeringskredieten van de grootbank goed mogelijk  waren met de inkomsten van het bedrijf,  mits overleg en open gesprekken.

Onze advokaten, die dit alles natrokken en mijn zoon verdedigden  werden dan plots bedreigd en  overdonderd met hopen procedures door gerechtsmandatarissen .

Onze advocaten wraakten de rechter,  en werden sindsdien  overstelpt met hopen ongerechtigheden  van de bewindsvoerders.

Wij  ( ouders van de eigenaar)   krijgen  nergens gehoor en worden voortdurend geterroriseerd.

Nu al anderhalf jaar lang.

 De daders moeten recht spreken over zichzelf. 


Naast waardevolle  immobiliën, waren er meerdere kleine bedrijven die zich met vliegtuigverhuur, vliegtuigonderdelenverkoop en herstel van kleine sportvliegtuigen bezig hielden, een internetbedrijf, 4e grootste van België met auteursrechtelijke software ( met  een montagebedrijf om bij de klanten installlaties te doen,  met vele monteurs en met  eveneens  buitenlandse bedrijven die in Nederland, Frankrijk en Duitsland opereerden .

 Dezen werden gewoon zonder enige betaling geënterd , zich toegeeigend en door de vroegere manager COO de gelden leeggehaald, bedienden beschuldigend valse facturen gemaakt te hebben.

Waar is ons verhaal ??

Het hoofdbedrijf: internet werd door de gerechtsbestuurders aan een concurrent verkocht voor 20,5 miljoen in April 2023 waar we tot op de dag van vandaag geen cent van zagen , waar ze nu proberen onder  de betaling uit te komen met allerlei drogredenen. De grootbank KBC plundert de gelden intussen constant met zgn. 14 % nalatigheidsinteresten.

De gerechtsmandatarissen plunderten de bedrijven voor bewindsvoering totaal leeg. 

Al de bedrijven van mijn zoon werden zonder gedegen onderzoek  en raadpleging van het KOIM (Kamer voor Ondernemingen in Moeilijkheden)plots van de ene dag op de andere failliet verklaard, alles  frauduleus, gewoon om aan ons bezit te komen. 

Wij schreven veelvuldig onze Duitse vrienden hierover die vonden dat België in geen enkel geval een rechtsstaat was. Wij woonden bijna 10 jaar in Hamburg en hebben nog steeds daar onze trouwe vrienden.

Intussen worden wij oude ouders geterroriseerd met uithuiszetting, uit ons eigen huis, met plots hoge huren met terugwerkende kracht voor huis en atelier, en galerij  en met al  5x  verhuizen,  en blokkades van onze Bank- en spaarekeningen, wij leven van een klein pensioen  maar zouden nu met terugwerkende kracht huur moeten betalen van onze  failliet verklaarde en afgenomen panden . Ongerecht.  Zodus sluiten zij onze rekeningen op de bank af. Zo worden we afgeperst met duizenden Euro’s.  De lichtingen  van blokkade kost iedere keer  een hoop geld (1500€ ) vele malen, oplopend tot 6000€. Zo jagen ze ons op kosten en plunderen ons met afpersing,  zodat deze situatie heel belastend en dramatisch  is voor ons.

Al de gelden  van mijn zoons  verkochte embraervliegtuig voor privévluchten , verhuur,  : 2 miljoen, hielden de bewindsvoerders gewoon  achter, ( verbeurd verklaard? ).

Dat doen ze met alle opbrengsten zodat we niet over geld kunnen beschikken om ons te verdedigen of te leven  =  (afpersing)

De lesvliegtuigen van de pilotenschool die mijn zoon had mochten plots niet meer vliegen, zo maakten ze de pilotenschool kapot, de mensen haakten af.  Zo ging het altijd maar voort. Nu al anderhalf jaar lang. Terreur!

Mijn zoon joegen ze uit zijn huis en verkochten het. Vooral de bewoonde huizen van onze immobiliënfirma  moesten worden verkocht. Intimidatie!  

Onze bedrijfspanden zijn nu verkocht aan andere eigenaren.

Mijn vader was immobilienmakelaar, zoiets heb ik nooit meegemaakt.,

 Daarbij worden de mooi aangelegde tuinen van onze panden uitgerukt en overal hard gruis en stenen gelegd.??? De natuur verkracht.

Hoezo  kan water nog in de ondergrond insijpelen?

Dat proberen ze nu ook met ons huis , onze eigendom al sinds 1976.

Wij zijn 81 jaar oud en mijn man zwaar ziek. Geen enkele moraal en menselijkheid van die kant.

Zij dreigen ons eruit te gooien of persen ons geld af: met hoge huur. maffieus. Ook de ex vrouw van mijn zoon wordt gedreigd met de zieke kleinkinderen uit haar huis gedreven te worden. Geterroriseerd !

De mensen die we het vertellen geloven het niet, niemand gelooft ons. Alleen de advokaten weten en beamen  dat het een corrupte boel is in deze Ondernemingsrechtbank sinds vele jaren. De faillissementen zijn de hoogste van heel België: 3x hoger dan elders in Belgische gerechten.

Het gaat nog verder. Wij werden geintimideerd met huiszoeking. Mijn zoon ook en zijn vriendinnen. ( deze werden  zelfs vals beschuldigd en naar de gevangenis  afgevoerd, en zijn daardoor totaal getraumatiseerd. Ook hun kinderen. Dit door toedoen van de vroegere manager, ( nu werkzaam bij Citymesh waar Proximus het bedrijf aan verkocht.) en  die voortdurend valse klachten neerlegt  op hun aanraden waarschijnlijk?  Werkelijk absurde klachten.


Zijn we in de middeleeuwen?


Al die chicanes lopen iedere dag verder; met onmogelijke dreigingen boven ons hoofd. Mijn zoon werd opgepakt en in de gevangenis  gestoken ( intimidatie) met ellenlange verhoren die nog wekelijks lopen en folter,  geen eten gedurende een dag en een nacht in de gevangenis , geen kopkussen om te slapen en  om de 10 minuten een biep de hele nacht door.


Is dit Rusland of Iran?  Die verbleken.

Tot zijn  boekhouding kreeg mijn zoon geen toegang;  geen enkele inzage meer,  sinds augustus 2022.

Onmogelijk!  Wat is er intussen allemaal mee gebeurd ????

Nu wordt hij nog aansprakelijk gesteld en ondervraagd daarover. 

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties