Medeburgers in dit surrealistische land. Manipulaties van het gerecht .

 



Hiermede wil ik uw aandacht voor ons reusachtig probleem , 100% even  schrijnend  als de ongerechtigheden en veelvuldige schendingen van de mensenrechten bij ‘GODVERGETEN’.

Als goede ondernemers sinds 30 jaar met EDPnet als hoofdbedrijf , zeer winstgevend, werden wij ten onrechte overspoeld met 20 valse faillissementen ineens om zo aan onze bezittingen te geraken.

Dit gebeurde door mijn zoon die het bedrijf leidde valselijk te beschuldigen van fraude , waardoor alles mogelijk werd. Op deze manier werd hij een jaar lang uit zijn bedrijven geweerd, zijn sloten van de panden veranderd en mocht zijn boekhouding niet zien, zijn bedienden gemanipuleerd.

De bank wilde niet spreken en zijn hoofdbedrijf EDPnet aan Proximus verkocht zonder enige inspraak en zonder dat we er ooit één cent van zagen. ALLES OP EEN ONEINDIG  LANGE BAAN GESCHOVEN.

Hem werd, nu al een jaar lang, een reeks van 13 gerechtsmandatarissen in de bedrijven gezet die alles leegplunderden en hem bedreigden. HIJ GETRAUMATISEERD? Monddood gemaakt.

Valse faillissementen van meer10 bedrijven en 16 immobiliën (ons gans bezit van 30 jaar werk en creativiteit )waaronder ook onze woonhuizen, werden mogelijk,  door een investeringskrediet van KBC op 10 jaar,  intern te veranderen in een rekening courant , dus direct opzegbaar. Geen enkel overleg met de bank mogelijk. (bewust). Dit door een criminele boekhouder PV samen met de bewindvoerder VV, die ook alle faillissementen uitsprak. Er is goed aan verdiend/ 20.000€ loon per maand en 280€ per uur in het bedrijf, + 5% op verkoop van immobiliën. Een winstgevende business.

De eigenaars met hopen procedures overladen, tot er niets meer is ; een nieuwe manier van roofoverval.(Zijn er politici bij ?????????)

De boekhouder was in de loop van 2023 veroordeeld voor mensenhandel tot vele jaren gevangenisstraf,  hetgeen de bank wist, maar ons nooit meldde .  

De verschrikkelijke terreur is nu al een jaar lang bezig en gaat maar voort. Mijn zoon wordt gedreigd met uithuiszetting, ( met 2 kleine kinderen waarvan één immuun ziek kind wat zo maar niet kan ,normaal gesproken en  nog eens bevestigd door een vrederechter in Beveren,  gemanipuleerd ? Terwijl hij al een tijd door deze terreur  naar het OCMW moest en geen inkomen meer had . Al zijn pogingen iets ten gelde te maken  werden onderbonden . vliegtuigen van pilotenopleiding Deurne aan de ketting gelegd. Dus ook de studenten weg, bedrijf kapot.

Ook wij als oude ouders , mijn man erg ziek krijgen dezelfde bedreigingen, uithuiszetting op 81 jaar of hoge huur zodat er van ons pensioen niets overblijft. ( Dat was ons eigen huis)

Zelf ben ik 50 jaar bezig als kunstenaar met ateliers, wat tot een onmogelijke situatie van ‘opstappen’ leidt.

Wij dachten dat het zo’n vaart niet zou lopen, maar inmiddels zien we dat onze bedrijfspanden, totaal verloederd, door een notaris ( de hun altijd dienstdoende notaris BH ) plakkaten te koop op de gebouwen heeft gezet ‘Online te koop’. Biddit. 

Het is een gruwel, terreur ten top. Er werd ook gedreigd als we niet ruimden dat alle kunst op het vuil zou gegooid worden. De chicanes gaan iedere dag voort en worden telkens meer aangeschroefd. zo was het systeem D van Rechter De Croock uit Dendermonde .

Dit in het kort onze  gruwelijke situatie .Zwijgen dient vooral de daders zoals bij GODVERGETEN.

Onze mensenrechten worden voortdurend geschonden. 

Het huis van mijn zoon, 4 jaar geleden aangekocht  werd verhoekerd op Biddit , hij als eigenaar verjaagd met gemanipuleerde vonnissen. alsof dat alles legaal maakt voor slechts 50% van de aankoopwaarde . Geschonken aan wie ????????????????????????

Zal na afloop blijken.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>> 

 

 

 

Reacties