Bezettingsvergoeding (Deel 1)

 

Een bezettingsvergoeding is een vergoeding die de verkoper betaalt aan de koper voor de maanden waarin hij nog in de verkochte woning blijft wonen. Het bedrag wordt onderling afgesproken tussen de koper en verkoper, maar ligt vaak in lijn met de huurprijs van gelijkaardige woningen. De reden dat er echter niet over een huurprijs, maar bezettingsvergoeding wordt gesproken, is om de strenge regels rond woninghuur te omzeilen.

Onze situatie is niet zoals hier beschreven wordt. Wij wonen sinds 1976 in deze woning.

Vandaag op 16 December 2023 eindelijk de bevrijdende e-mail van de Juridische Dienst van betroffen grootbank om te laten weten dat alle rekeningen vrij geschakeld zijn.

Dit alles na 61 dagen na het "Bewarend Beslag onder Derden" ingesteld door lieve curatoren van Clancy B.V..

Sinds het verschijnen van dit artikel op 29/10/2023 zijn de verschuldigde bedragen pas op 7 november uitbetaald aan de deurwaarders!!

De grootbank heeft dus 9 dagen gewacht om de rekening vrij maken. 

Waarom??? Is dit de methode om aan klantenbinding te doen? Is dit de methode van de elite om de slachtoffers van een corrupte rechtbank nog meer pijn te doen. Is dit de methode om de wellustige macht nog meer bot te vieren.

En dan verwonderd zijn dat rechtschapen personen zich wenden naar het extreme in de hoop hier beter behandeld. Waar ze dan ook weer van een koude kermis thuiskomen en nog veel meer gefrusteerd zullen zijn met alle gevolgen.


Ieder redelijk en rechtschapen persoon zal zich de vraag stellen, waarom de curatoren tot dit middel (Bewarend Beslag onder Derden) gegrepen hebben? We spreken zonder de kosten van deurwaarders, banken (bijna 3000 euro), over een in verhouding tot de mogelijke opbrengst “peanut” bedrag van 6600 euro.

Het vonnis wat aanleiding gegeven heeft tot deze bizarre,onnodige en prefide stap van de curatoren, was op 23/10/2023.

Dit alles uitgesproken door een Ondernemingsrechtbank en niet door een Vredegerecht. Dit alles, terwijl wij geen ondernemers zijn. De curatoren zijn aangesteld door deze Ondernemingsrechtbank en zullen hen dan zeker niet laten vallen. Onze argumentatie is niet belangrijk.

En ze komen ermee weg! Geen controle waarschijnlijk van de rechter-commisaris.

Dit is ons waarschijnlijk 4 à 5 dagen later ter kennis bezorgd. Direct daarna is er door ons een voorstel gedaan naar de curatoren om vanaf 12/2023 deze verhoogde en onrechtmatige bijdrage van 1250 euro per maand te betalen. En een afbetaling te doen per maand van 250 euro totdat de achterstand zou zijn ingehaald. Op 7 november 2023 hebben we als blijk van goede wil 250 euro betaald.

Het is zeker gebruikelijk dat een deurwaarder altijd een afbetalingsplan voorstelt. Hebben wij niet gekregen!

Waar blijft de verhouding t.o.v. de waarde van de reeds onrechtmatige verkopen op datum van 15/12/2023. Er is nog een waarde te verkopen, zonder de nog 2 bewoonde panden.

Volgens berekeningen is de grootste schuldeiser en de grootste aanstichter van ons onheil KBC.Daarnaast zijn de andere schulden in verhouding gering. En dan wordt er niet gesproken over de firma’s in het bezit van Clancy B.V., die onrechtmatig zijn gesloten en verzegeld door dezelfde curatoren.

Dus waarom zo grote middelen inzetten om een in verhouding tot de mogelijke opbrengst “peanut” bedrag binnen te rijven. Kunnen de curatoren niet meer op stap gaan als ze deze “peanut” bedragen niet meer krijgen.

Het is desto schrijnender als men bedenkt, dat de totale opbrengst van de verkoop van de gebouwen meer als genoeg zullen opbrengen. Hun perfide methode dient er alleen om om het voor ons bestemde bedrag zo klein mogelijk te maken.

De curatoren weten heel goed, dat dit vonnis er alleen toe dient om ons kapot te maken!!!

Hopelijk geen geld meer hebben, zodat wij moeten opgeven. Wij willen niet gehoorzamen. Wij willen ons verdedigen. Maar dat is verboden!!!

Zij zijn de heersende goden, die bepalen hoe alles zal verlopen!!

Wij hebben in ons leven geleerd, dat geweld niets oplevert. Kijk maar naar de oorlogen die nu woeden;

Geen tegenspraak mogelijk. Wij zijn er zeker van, dat deze curatoren niet de nodige kennis hebben om juist te kunnen oordelen. Ze zijn toch advocaten van opleiding en geen accountants van opleiding. Ze bepalen wel hoe een firma in moelijkheden moet worden geleid. Ze misbruiken hiervoor de financiële mensen van de firma in moeilijkheden en zij worden hiervoor betaald, niet de financiële mensen van de bertroffene firma. Zij zullen de kruimels mogen oplikken?

Dus waar maken de curatoren zich druk over?? Is het misschien, dat KBC beslag gelegd heeft op alle panden en de curatoren niet kunnen beschikken over de miljoenen, omdat deze direct naar KBC moeten worden doorgesluisd? Ofschoon ze toch hun 5 % mogen opeisen?

Dan is 6.600 euro natuurlijk een hoog bedrag.

Ze hebben al 2 (twee) huisuitdrijvingen gedaan met medeweten van het Gerecht ( Vredegerechten en Ondernemingsrechtbank). Alleen de curatoren worden geloofd!! Alle argumenten aangebracht door onze advocaten zijn van geen tel. Zij kennen niets van de wet.

Is het dan werkelijk een geval van zware pesterijen, omdat wij de ouders zijn van Philip?

In welke manier van handelen kan de burger nog vertrouwen hebben. Logisch dat veel mensen zich afkeren van de gevestigde orde.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties