Terreur door de Ondernemingrechtbank Dendermonde nu al gedurende een jaar ( 2022 – 2023).



Hiermede wil ik U inlichten over onze situatie : zware terreur die wij nu al een jaar lang meemaken van dit gerecht en 13 van hun mandatarissen. Hun namen zijn ons bekend.

Wij werkzame  ondernemers uit Sint-Niklaas en Lelystad met een  fijn , apart internetbedrijf EDPnet en in Deurne, Antwerpen en Zwartberg,  Limburg meerdere vliegtuigbedrijven , voor  transsport, pilotenschool Bafa,  werden in eenmaal in 2 dagen tijd zonder raadpleging van de kamer voor instandhouding van de bedrijven  en nazicht allemaal frauduleus failliet verklaard: 10 goedwerkende bedrijven en 10 immobiliën waaronder onze woonhuizen en bedrijfspanden, 30 jaar minutieuze arbeid van de familie en onze werkvliegtuigen aan de ketting gelegd en ontwaard, dit door onze zoon , zaakvoerder valselijk te betichten van fraude, waardoor alles mogelijk werd: faillietverklaring, een jaar lang bezetting van onze panden , manipulaties intern in onze bedrijven : opstoken van onze bedienden. Onze zoon buitengesloten uit zijn eigen bedrijven. De sloten veranderd.

Kortom alles werd ons ondermijnd, afgenomen zoals dat al vele jaren door het gerecht in Dendermonde : rechter De Croock en zijn 13 mandatarissen loopt. Ik schreef daarover aan mensenrechten, ook in Nederland deze antwoordden maar België gaf geen krimp,  kreeg ik zelfs na 2x schrijven geen enkel antwoord. Zij gaven niet thuis. Niemand die voor onze rechten opkomt. Wij burgers worden slechter behandeld als vluchtelingen, zwart Afrikanen en al onze rechten met voeten getreden, voortdurend afgemaakt met dubieuze rechtspraak, kromspraak en al ons bezit geënterd.

Geen enkel recht hebben we door die valse beschuldigingen en het zet de deur wijd open voor totale rechteloosheid: de nieuwe heksenjacht.

Wij zijn de nieuwe hedendaagse  joden.

Ik voeg hierbij het verweer van onze advocaten, maar dat duurt te lang en intussen worden we op straat gesmeten, al onze bezittingen ingepikt : meer als 20 goedwerkendebedrijven en 16 immobiliën waaronder onze woonhuizen, wij de straat op als bedelaars  en de kunst op het vuil ( zo gedreigd).

Wij waren te succesvol , dat heeft de ogen uitgestoken, de jaloezie opgewekt en vooral de hebzucht.

Wij moesten eraan. Zo loopt succes. Nooit voor mogelijk gehouden in een rechtsstaat.!!!!!!!!

De waanzin van jaloezie : vervolging tot de dood

Niets verandert,  tot de aarde ten gronde gericht wordt.

Zo zal het lopen. Niemand mag iets hebben.

Dendermonde heeft het kwaad in de genen in de bodem

Hoeveel kinderen werden hier jarenlang  mishandeld , kapot gemaakt de afgelopen jaren met seksueel overschrijdend gedrag en uitbuiting .  

Hoeveel werkzame mensen en hun goedlopende bedrijven vernietigd?

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties