De rechten van de mens verkracht.



Alle rechten van de mens worden in dit land gruwelijk verkracht door een man VV die curator is in Dendermonde; nu ook rechter in Gent en werkzaam in het KOIM in Gent

( zo zijn alle cruciale jobs voor falingen door hem afgedekt) :

Samen met rechter De Croock (72jaar) ook in Dendermonde al 5 jaar over zijn tijd, dus illegaal die nog altijd vonnissen uitspreekt, vooral faillissementen, zeer winstgevend: een miljoenenopbrengst.

Zo wordt de eigenaar veroordeeld, rechteloos gemaakt met valse gerechtelijke middelen.

Zij zorgen dat jonge briljante werkzame mensen op straat belanden,(voor hun geld) zetten hen uit hun huis (gestolen) met hun kleine weerloze kinderen , pikken hun mooie huis en bezittingen in , seinen hen als criminelen door op de huizenmarkt zodat ze ook niet kunnen huren en overal afgewezen worden.

Zij zorgen dat de rekeningen van hun oude ouders op de bank geblokkeerd zijn met gerechtelijke vonnissen zodat die niet kunnen helpen ze worden afgeperst met zware betalingen voor lichting van het vonnis en dreigen ook die 81 jarigen uit hun huis op straat te zetten.

Uit hun huis sinds meer dan 50 jaar zelfgebouwd samen met de grootouders.

Dat is niet enkel huis, woonst, maar ook herinnering , geschiedenis. Voor een familie onbetaalbaar en dit allemaal maffioos, ongerecht, rechteloos, bitter, mensonterend, mens verachtend.

Hun kind bekladden ze vals als crimineel , zo is alles mogelijk en wordt een mens totaal rechteloos. Dit is inquisitie: 1830 totale rechteloosheid in 2023 .

Hij, het slachtoffer wordt nergens gehoord, niet geloofd, kan zelfs geen aangifte doen bij politie, die zijn hen ondergeschikt.

Wanneer kan er iemand luisteren naar deze gruwelijke feiten nu gaande??????

In een rechtstaat ?????????????????????

In Europa anno 2023 !!!!!!

Ik hoop dat mijn Duitse vrienden tenminste helpen en luisteren en het geloven.

Onze advocaten worden ook bedreigd met procedures.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties