Over de panden van Clancy bv

 


De woning Van Landeghemstraat 86 is in 1976 gebouwd. Wij hebben tot 2001 dit gebouw in ons bezit gehad. Gezien de vraag naar meer kapitaal voor de bedrijven van onze zoon Philip hebben we het pand verkocht aan Clancy onder voorwaarde, dat we hierin verder konden blijven wonen op basis van voordelen in natura. In 2022 hebben we beslist om dit aan te passen naar een huurovereenkomst en betaling van de nutsvoorzieningen door ons. Dit ook gezien de veranderingen bij de belastingdienst. Het zou dus extra inkomsten geven voor Clancy. Heeft dus niets te maken met het failliet van Clancy later. 

Misschien is het een goed idee om de woordvoerder van het curatortrio te vragen wanneer en hoe hij vastgesteld heeft dat wij niet wilden meewerken. Ik weet ook niet wanneer hij ons heeft geïnformeerd over de zgn. bezettingsvergoeding. Wij beschouwen de huurovereenkomst nog altijd als geldig.

Donderdag 25/05/2023 heeft AS het nodige gedaan om de firma die EPC kwam bepalen toegang te geven tot Van Landeghemstraat 22, 26 en 28. Dus waarom zegt woordvoerder van het curatortrio dat we niet meewerken.

De woordvoerder van het curatortrio VV(alleen, zonder zijn mede curatoren) heeft op 26/05/2023 na 20:00 uur Goede Vrijdag ! de gebouwen bezocht zonder ons te informeren. Het is heel toevallig geweest dat wij door buren zijn gewaarschuwd omdat er persoon met een slotenmaker de sloten aan het vervangen was op Van Landghemstraat 26 (wordt niet door ouders van Philip gebruikt. Alleen het gebouw (met verwarmingsketel en garage) achteraan op zeker 10 meter van het  hoofdgebouw wordt door Gabrielle Cleuren gebruikt als een van de 2 opslagruimten van haar kunstwerken. Het is allemaal zeer onsamenhangend hoe de woordvoerder van het curatortrio de gebouwen beschrijft.

Hij is ook op Van Landeghemstraat 22 geweest, Dit is echter de domiciele van Ann Smets. De bekende die op dat moment in het huis was kreeg te horen, dat ze sloten gingen uitboren zodat hij niets meer kon afsluiten. Gelukkig heeft hij dat niet gedaan. Wil Intimidatie.

De woordvoerder van het curatortrio VV heeft alleen gezegd dat hij de curator was, maar heeft aan Gabriella Cleuren niet zijn identiteitskaart , bewijs van aanstelling als curator en een bevel van de rechtbank om de sloten mogen te vervangen. Wij hebben geen toegang meer tot de cameras die ophangen op Van Landeghemstraat 26.

Op Van Landegehmstraat 86 is nog altijd geen EPC uitgevoerd.

Gabriella Cleuren heeft de woordvoerder van het curatortrio ontmoet toe hij bezig was om de “Colombier” achterbouw op Van Landghemstraat 28 de sloten te vervangen.

Van Landeghemstraat 28 bestaat uit 2 gebouwen : Colombier, dat gebruikt wordt om personeel van EDPnet te huisvesten tijdens cursussen etc. Het gebouw aan de straatkant wordt gebruikt als kunstatelier en opslagruimte van Gabriella Cleuren. Deze 2 gebouwen zijn ingeschreven als tweede verblijf van Gabriella Cleuren.De woordvoerder van het curatortrio had dit moeten weten, omdat de factuur van de Stint-Niklaas voor wat betreft tweede bedrijf door Clancy wordt betaald.

De woordvoerder van het curatortrio heeft op die vrijdagavond laat de sloten vervangen van Van Landghemstraat 26 ( staat geboekt als tweede verblijf van Ann S.) en van de “Colombier”. De Colombier is volledig ingericht met meubelen en keuken. Verder zijn er ook heel wat kunstwerken in dit gebouw. Wij zijn er niet zeker van dat de woordvoerder van het curatortrio geen spullen zal ontvreemden uit dit gebouw; Van alle ruimten bestaan er fotos. Wij hebben dus geen staat van bevinding kunnen opmaken.

In het doel van Clancy staat heel duidelijk de kunst vermeld. Er is via Clancy in 2021 een werk verkocht aan de Stad Sint-Niklaas.

Waarom wacht hij 8 maanden om dit alles in gang te zetten.De huurcontracten zijn al 8 maanden bekend. Verder weet ik niet of de huurinkomsten veel gewicht in de schaal van de schuldeisers zal geven.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties