Roofoverval door de speciale zogenaamde "elite".



Het is iets dat ik , mijn familie vandaag beleef  hier in België (Sint-Niklaas) met alle gruwelijke consequenties daarvan. Onvoorstelbare horror. Piraterij in de 21 eeuw.

Mijn zoon, geboren te Bonaire Nederlandse Antillen, dat kan geen Belg zijn, hij wordt zwaar gediscrimineerd daardoor vind ik, maakt hier ditzelfde verhaal  bij ons mee, werd onschuldig veroordeeld en aangeklaagd door KBC samen met de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde ingespannen of verdraaid door de rechter, wie zal het zeggen en een hele reeks mandatarissen om aan zijn bezittingen te geraken. Het altijd werkende fraude, ook nog publiek gemaakt zonder bewijzen.

Mijn zoon een werkzame goede ondernemer en lieve zorgzame vader maakt op dit ogenblik dit verhaal mee, en zijn oude ouders eveneens natuurlijk.

Hij bezat verschillende firma’s,  winstgevend, bezig met internet : EDPnet en alles wat daarbij hoorde in kleine firma’s ondergebracht zoals Telcotech, een installatiebedrijf voor internetaansluiting met verschillende  monteurs .en andere kleine firma’s zo gegroeid in 30 jaar opbouw. Met eigen uitgedokterde software, mentaal erfgoed; ideeën. Verschrikkelijke nijd en hebzucht wandelen hier overal rond, vernietigden  dit alles. Valsheid wandelt overal rond.

Een andere branche was zijn pilotenschool in Deurne BAFA en 2 bedrijven in Genk Zwartberg voor reparatie en onderhoud van kleine vliegtuigen en onderdelen, gespecialiseerd voor computers erin.

Zijn verdiensten investeerde hij in wat immobiliën : een 16-tal , te verhuren met goede ligging en de eigen woningen voor zijn ex vrouw en kinderen, zijn ouders en hemzelf.

Nu werd zijn bezit failliet verklaard totaal ten onrechte, EDPnet in GPR3 gezet , door de mandatarissen aan Proximus verkocht, (tegen 20 ,5 miljoen €??? )(,meer als genoeg om zijn schulden : investeringskrediet plots onverwachts teruggeëist, te betalen) Dit bedrag staat op een geblokkeerde rekening bij natuurlijk KBC. KBC incasseert de intresten en dan 14% intrest voor nalatigheidsinteresten erboven op. Het geld 20,5miljoen blijft intussen maar staan, bij hen.

Volgens ons wordt het hele gebeuren  geïnitieerd door KBC in samenwerking met gerecht en mandatarissen. Hedendaagse piraterij.

KBC  eiste  zijn  investering in het bedrijf van de ene dag op de andere terug zonder uitstel te betalen en gebruikten dit om een faillietverklaring door te voeren in het gerecht van Dendermonde . Dit werd uitgesproken door rechter De Croock : 72jaar oud ( en al 5jaar onwettig bezig) een rechter mag maar tot 67 jaar zulke vonnissen uitspreken, dit op aanraden en medewerking van VV meteen ook curator, bestuurder en slotenvervanger van de bezittingen van de heer Deutz  vooral die met meubilair en inrichting en kunst. . Ook de bewoonde panden hebben zijn grote interesse, zodat 80 jarige bewoners en kleine kinderen de straat op moeten of verdubbelde huur betalen op hun eigen panden die hij weldra verkoopt voor zijn %

Hij pluisde meteen de boekhouding uit, de eigenaar maandenlang buitenhoudend, (onmogelijk) de sloten van zijn eigendom vervangend  ,  want hij was bestuurder van het gerecht en dit samen met de criminele boekhouder , die hem wegwijs maakte,  alles mee bekokstoofde . Deze accountent was in het voorjaar 2023 door het gerecht veroordeeld voor mensenhandel,  tot gevangenisstraf, waarvan de bank KBC zeer op de hoogte was, de correspondentie bewijst het,  maar haar client , eigenaar van EDPnet niet op de hoogte stelde , maar het achteraf gebruikte om de eigenaar, mijn zoon,  met de beschuldigende vinger aan te wijzen als fraudeur. Een andere medewerker was  de bedrijfsleider : JS die met de accountant samenwerkte vooraf probeerde met hem te putchen , om de eigenaar eruit te krijgen,  nu werkend voor EDPnet Belgium het vroegere bedrijf van de heer Deutz.

 De accountant PV ontwierp een systeem in de boekhouding dat achteraf door de bank als frauduleus gezien werd, maar waarmee ze eerst lange tijd instemden  , ook hier werd  de correspondentie door de computer vastgehouden. Er valt dus niets te ontkennen.

Intussen zette het gerecht 2 mandatarissen op mijn zoon persoonlijk, die hij moest  voorfinancieren, ze probeerden hem geld  af te persen, terwijl  alle activieiten die hij ondernam nietig verklaard  werden , hij mocht  geen bestuurder zijn van nog 2 kleine overige bedrijfjes waar hij zijn brood noodfals nog mee kon verdienen voor zijn 2 kinderen, waarvan een immuunziek kindje van 8  dat enorme zorg vergt., ook ’s nachts opstaan om te spuiten op gevaar van dood’s morgens.

Het kon niet . Alles werd weer door de mandataris opgeeist. Ook het niet failliete bedrijfje moest door hem afgehandeld. Lucratief niet?  

Inmiddels kan hij enkel nog naar het OCMW waar hij niets kriijgt omdat de mandatarissen doorgeven  dat er niets is. Zij hebben alles leeggeruimd. Hij moet dan aan de tafel aanschuiven.

Alles samen waren er 13 mandatarissen in EDPnet die het bedrijf en zijn verschillende onderbedrijfjes duchtig leegplunderden : aan 300€ per uur en 5% op onroerende goederen, vandaar de grote interesse in al die immobiliën, waarvan ze de tuinen desastreus lieten verloederen,( ga zien)  zodat alle buren hun beklag maakten,  daar waar anders altijd alles keurig  en fraai onderhouden werd. Moest het smoezelig  uitzien.??? Waarom???  Een huurder vertrok daar zij zich voortdurend bedreigd voelde.

De eigenaars bewoners, sinds 1976 , (intussen meerdere malen afbetaald )  worden regelmatig gechicaneerd met uit huis gegooid te worden voor verkoop van de panden of vreselijke opslag van huur,  van hun pensioen blijift dan haast niets over,(81 jaar oude mensen )  en  zij schijnen ook op hun 81 jaar geen enkel recht te hebben om in hun vroegere woonst te blijven,- het moet allemaal op de schop de bewoners als de Joden in de 2e wereldoorlog kompleet rechteloos en leeggeroofd.

Alles wat de advokaten ondernemen of voorbrengen krijgt geen enkele repliek en wordt meteen van tafel geveegd op het gerecht. Dat alles afhaakte . Hoe kan dat nu, geen opmerking waardig?

VV maakt zich nu ook meester van een overblijvend  vliegtuig dat  verkocht werd en voor nazicht dringend op controle moest, anders geen verkoop. Ook hier verbeurdverklaring en onnoemelijke vernietiging van bestaande waarden.

Zonder nazicht van het toestel , wordt de verkoop nietig, onbestaand en vermindert iedere dag gigantisch in waarde .

BAFA’s vliegtuigen hetzelfde lot beschoren  zodat ook dit  overblijvende bedrijfje doodgeknepen wordt. De piloten kunnen niet meer vliegen . Er mag niets levend blijven. Ze haakten af.

Gruwelijke bandieten lopen vandaag weer overal vrij rond zoals in de 2e wereldoorlog, nu de 3e.

Rusland zorgt beter voor zijn burgers. En dan maar vingers wijzen.

Een hele reeks ongerijmdheden en ongerechtigheden die zoals de volgende tekst laat weten weer de kop opsteken, vernietigen  alsof een nieuwe sadistische Hiltler weer terug is.

 

Ps : door deze situatie werd het voor mij ook onmogelijk mijn werkzaamheden uit te oefenen. Als kunstenaar werd ik geconfronteerd met het onmogelijke onfatsoen van VV curator zonder vraag of melding aan mijn atelier, mijn 2e verblijf de sloten te veranderen, zodat het gebruik ervan onmogelijk werd. Daardoor ben ik lange tijd enorm gedupeerd en kan mijn culturele creaties niet uitvoeren.

 

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties