De wereld op de kip

 


Vandaag zag ik mijn zoon, een zeer succesvolle  ondernemer, nu door het crimmils gerecht ,  de maffen, de dranghetten  tot droevig slachtoffer gemaakt, het kon niet zijn, het was hen in het verkeerde keelgat geschoten . Hier in dit zogenaamde goede land!  De rechter crim, de curatoren en bestuurders crim sinds vele jaren al ongestraft hun wanddaden als gift over de eerlijke werkers uitstortend, hun oog op winstgevende bedrijven gericht die zij  vakkundig leegruimden , verbeurd verklaard,  een  reden is er niet, toch wel :  geldzucht!  Hoe krijg je het voor elkaar ? Met medewerking van je crimbank, die je beschuldigt , je overgiet met procedures je liquideert en medewerking van nobele instituten zogenaamd.  Daarop wordt de eigenaar een nul, rechteloos, zijn kindjes ook,  zij bezetten  je gebouwen als misselijk ongedierte en maken ze onleefbaar, akelig, vervuild, alleen je geld dat ze je aftruggelen telt, wat zou het! Hun oog herkent alleen je  immobiliën gericht . Je sloten worden uitgeboord en nieuwe erin geduwd. Zo kan je niet meer aan je eigenheid, je ziel;  je eigen-dom geroofd.   De meubels van je ouders , je schilderijen en tapijten opgesloten of misschien wel uitgeruimd. Dat is het goede westerse systeem dat zo roemrijk verkondigd wordt als edel ten aanzien van het Russische dat leesbaar boosaardig is, het Chinese dat mensonterend is en het Iraanse dat zichtbaar misdadig is ,  En dit hier dan… nog mensonterender???? Wij doen alles beter! Onschuldigen om 30 jaar opbouw geestelijk en lichamelijk vermoord, geterroriseerd uit pure hebzucht. Het geld is god geworden. De enige unieke godheid die aanbeden wordt met kwaadaardigheid en terreur. Waartoe dienen scholen die je fatsoen bij brengen of ouders die je liefde leren als dit het enig is wat telt.

Het kwade hangt als een modderig moeras om je heen en waar je ziet :alleen verstikkende brij.

Hoe geraakt je eruit ? Een bende hyena’s die je verscheuren en alleen onrecht en pijn om je heen.

Mijn zoon die zich zo inzette zijn leven lang , er iets trachtte van te maken alleen slachtoffer van vraatzucht van hen die nooit genoeg hebben , die recht moeten spreken en onrecht kwaadwillig als gift over jonge mensen uitstorten. Hoe griezelig deze westerse moraal.

Het vingerwijzen naar andere naties moet ophouden en zich richten op eigen boezem waar diefstal en slavernij door onrecht vandaag weer hip is, wijdverbreid met gebrek aan geweten en misselijke zelfgenoegzaamheid en vele medeslopers zoals dat bij Hitler al ging.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>

Reacties