Uitputtingsslag

 

Hij eet mijn brood 2023

Hitler is terug, maar vooral zijn schanddaden, alsof hij nooit is weggeweest, waarschijnlijk enkel ondergedoken, vermomd als weldoener, inkasseerder met grote initialen op wolkenkrabbers, waarmee iedereen vertrouwd is of waarin vertrouwen leeft.

Je ziet het overal weer opduiken op slagvelden van voetbal , op muren als graffiti, het oogt zo vaderlijk dat hoge huis met steeds overal opduikende initialen : bck of is het ckb, ccb? Het maakt niet uit. Allen horen de klank en zien de initialen veelvuldig als muziek voor veiligheid en toegang tot meer , of is het beheer in eigen sfeer? Berekening, plundering als weldaad aangebracht of straf voor een vergrijp dat er niet was, verzonnen vol dreiging, de boosdoener dat ben jij , al weet je beter, je bent ontwricht en ook de anderen om je heen . Zo was je nooit voorheen.

Je ziet je graf, dat je zogenaamd zelf gegraven hebt .

 Dan word je boosheid  je ouders meegedeeld. Die stellen zich vragen. Zo was je nooit voorheen.  

Meteen begint de stoet van medewerkers je te bewerken: helpers , bestuurders, genezers curatoren, mandatarissen allerlei die je zwaar verdiende spaarvarken met veel bravoure om het leven brengen en jezelf naar ’t leven staan.

Je hebt geen bestaansrecht meer en hoort enkel hoe ze je pluimen en roepen : meer , meer .  Het gouden  meer!.

Je wordt afgeperst van wat je niet bezit, Owé je huid, je eigenheid, je zelfbeschikking in puin geslagen. Je wordt rechteloos, niet bestaande, kapotgeslagen voor je knoken en je bloed die je niet meer geven kan, afgeperst van onbestaande munten.

Je hebt er geen , bijgevolg wordt je rechteloos, falend nog uit te spuwen wat er niet is.

Het gouden kalf van de bijbel waart overal opnieuw, wordt grenzeloos  aanbeden.

Je goede bedrijven doen het slecht volgens hen . ( je weet wel beter) Je huizenspaarpot op de lijst der falingen gezet, verziekt , verkommerd, je tuinen tot schandpalen verloederd vind je ze terug.

Je bent een niets.

Hun onbekwaamheid en grove  leugens worden tot bekwaamheid gestileerd en je bezit verkwanseld en verrot tot afval, quantité négligeable .

Hun diensten (wanddaden) kosten een vermogen en plunderen je levenswerk tot op de draad , tot bodemloze put die in hun zakken uitpuilt. Zij zijn geroutineerd in deze zaken en herhalen telkens weer hun delicten zonder strafmaat tot hetzelfde verhaal. Winst baart nijd.

De meeste slachtoffers worden tot boosdoeners gestempeld met zoveel haat en ongenoegen en vergruizing dat verzet en recht krabbelen maar mogelijk is met hulp van zeldzame rechtvaardigen .

Het gestolen kapitaal moet op de hoop van hen die bulken van overvloed en boosheid en enkel aarden in de ondeugd van meer, meer, meer!

De berooide huisvader kan met moeite zijn zieke kind nog voeden en moet zijn toevlucht vinden  aan  een tafel van teveel.

Zijn oude ouders delen in de klappen worden de vergeten duimschroeven van 20 jaar terug uitgehaald , bedreigd in hun bestaan uit hun huis gegooid? Want er is enkel bestaansrecht voor hen  in deze kleine kring van  crims of  cri’s die het geweten opgeborgen hebben en het varken van overvloed gewetenloos aanbidden.

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>


Reacties