Valse faillissementen van Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde om bedrijven leeg te plunderen.

 


Hiermede wil ik uw aandacht vestigen op de grove schendingen  van de mensenrechten van onze  zoon, hem overkomen bij een hoop zogenaamde  faillissementen van zijn bedrijven.

Wij hielpen hem mee gedurende vele, vele  jaren zijn zaak uit te bouwen.

Bedenkelijke praktijken van het gerecht in Dendermonde, uitspraak door rechter De Croock  op advies van de advocaat VV.  Buiten  advocaat ook curator en bewindvoerder en gerechtelijk mandataris bij faillissementen en plaatsvervangend rechter.

Bewindsvoerder van EDPnet een belangrijk internetbedrijf en  mandatarissen die zich allen verrijken met valse faillissementen van winstgevende bedrijven van mijn zoon, dit in samenwerking met het O.M. en in het staatsblad gepubliceerd als bedrijven in financiële moeilijkheden ??? en de zogenaamde frauduleuze praktijken  van mijn zoon, alles verzonnen , onrechtmatig onwettelijk, en bedrieglijk opgezet.

De investeringen in het bedrijf Clancy, zijn immobiliën vennootschap zonder uitstel terug opgeëist door KBC, nooit een afbetaling weggelaten hebbend.

Dit onrecht gaat steeds verder: Mijn zoon werd nu ook als burgerlijke persoon door het gerecht monddood gemaakt van zijn burgerrechten beroofd. De rechter doet maar op, of wordt  hij verkeerd geïnformeerd ?

Op deze wijze bestaat mijn zoon niet meer, al zijn doen en laten ook nog persoonlijk wordt aan banden gelegd, hijzelf moet de 2 opgedrongen advocaten : PB en PS zijn leven, persoonlijk laten welgevallen :  een illegaal voorlopig bewind.

Zoiets werd in 1830 door de wet afgeschaft en nu her opgevoerd in een geslotenheid van Justitie uit het ancien Régime…  in Dendermonde . De gehanteerde termijn  onredelijk.

Er is geen tegensprekelijk debat gehouden, geen enkele noodzakelijkheid tot faillissement en geen verklaring voor het afnemen van het  bestuur van mijn zoon, de voorwaarden hiervoor zijn geenszins vervuld, maar met valse conclusies afgedekt.

De  schuld van is ruimschoots afgedekt  door de bezittingen van mijn zoon.

De voorlopige bewindsvoerder plundert  de bedrijven leeg met hun exorbitante kosten en dit zonder einde.

Nogmaals , de voorwaarden, voor faillissement zijn niet vervuld.

Mijn zoon werden ondanks zijn onschuld meer als 20 van zijn bedrijven failliet verklaard.

Intern werd deze gang van zaken mogelijk gemaakt door een criminele boekhouder, PV en een bedrieglijke manager JD deze nu  werkzaam voor EDPnet Belgium.

Dit als inleiding . De eigenaar en zaakvoerder werd de toegang tot zijn bedrijven ontzegd, de sloten van zijn eigendommen ongevraagd veranderd . Verder kreeg hij geen enkele informatie meer over de boekhouding en de gang van zaken. Bij zijn bedienden werd hij zwart gemaakt. Het zag er allemaal zo legaal uit met die gerechtsmandatarissen in huis. 

Dit wordt ook vastgesteld  bij  falingen in Dendermonde , zij hebben  een schimmige grond en de ondersteuning van alle profiteurs.

Er is geen enkel recht op een eerlijk proces daar, met vermoeden van onschuld.



Reacties