Hoe in België , curatoren ten onrechte het failliet van een jarenlang minutieus opgebouwd en goedlopend bedrijf organiseren uit hebzucht , hyena’s onder de mensen.

 

Donkere wolken over mijn hoofd 2023

Er is een verschrikkelijk onheil over ons gekomen. De bank KBC en het gerecht in Dendermonde, curatoren hebben bij de rechter aangedrongen ons failliet te verklaren. Dit zonder enige werkelijke grond, de aanleiding: onbetrouwbaarheid.

De bank vroeg van de ene dag op de andere de investeringen in het bedrijf op, zo maar. Bij huizenbouwers kan dat niet.

Het ging om 5miljoen €. De waarde van onze immobiliën bedroeg over de 10 miljoen, dus er was geen enkel probleem van waarde dekking. Maar de curatoren hadden bloed geroken . Liquideren leverde hen meer op dan alles met rechtmatige dingen te doen: hebzucht.

Ze zouden moesten ons verscheuren, beschadigen, hun deel van de prooi hebben. Ze hadden ons als dikke prooi uitgezocht.

27 jaar hebben we in dit bedrijf gezwoegd, gespaard, ons alles ontzegd, bijeengehouden, opgebouwd : mijn zoon, zijn vader, zijn grootvader en ik op een andere manier met ondersteuning en zelfopoffering. Dat ik mijn huis zou kunnen verliezen door zulke criminaliteit van eigen bodem, criminele juristen die een oude rechter gebruikten , vals voorlichtten om ons lot te beklinken. Onbegrijpelijk!  Ze moesten buit. Daar zaten ze waarschijnlijk al lang op te loeren. Mijn zoon met zijn doodzieke kind, een geweldig euvel, mijn oude man die zwaar diabetis heeft, gemakkelijke slachtoffers , en het opstoken van bedienden in het bedrijf,  die plots allemaal met een schuldige vinger mijn zoon aanwezen , hun kar draaiden. Onze goede naam besmeurd door in het staatsblad het zogenaamde failliet te laten verschijnen.

Mijn zoon werd beroofd van zijn eigen bedrijf door een criminele boekhouder  die geld verduisterde, achteroverdrukte en vervalste en samenklitte met de dienaars ??? van de staat.

Plots werd hem ieder toezicht op het bedrijf ontnomen, kon hij niets meer in de  gaten houden. Geen enkel contact werd hem nog toegelaten. De dingen die hij verkocht om aan de zogenaamde schuld bij te dragen werd in diskrediet gebracht zodat de verkoop zogenaamd ongeldig was. De goede gang van zaken verstoord door onbekwamen. Zo jagen ze de kopers die al boden weg en hopen zelf de vruchten in hun zak te steken. Niets van onze afbetalingsverkoop werd als legaal ontvangen, neen afgeketst. Alleen zij ( de curatoren) konden ontvangen. Mijn man dacht dat hij door gerealiseerde verkopen het monster kon bevredigen, Tevergeefs!

Mijn zoon verkocht zijn huis en werd intussen nog bestolen , uitgeplunderd van zijn griezelige, boosaardige Oost-Europese vriendin, zonder gordijnen, zonder koffiezet en broodrooster,  zonder bestek, pannen, servies en handdoeken , gordijnen  achtergelaten, alles leeggeplunderd.  Alleen hopen vuilniszakken overal: niets geselecteerd.  Messteken in zijn rug. Alleen zijn eerste 2 vrouwen bleken loyaal en steunden. Al de rest vergat de jarenlang genoten voordelen met gehoon, verwijten en afkeer. Zo word je beloond voor je ondernemingslust, je goede geest, weldaad,  met messteken in je rug. Je investeringen en moeite worden verscheurd, gehoond, opgeslurpt door monsters van hebzucht , kwaadsprekerij, manipulatie en criminaliteit.

De kleine K., het zieke kind met diabetis 1 , een immuunziekte en iedere nacht de dreiging van een coma die haar het leven kon nemen, hingen reeds lang als een zwarte giftige wolk over het hoofd van mijn zoon en zijn vrouw. Ze waren de enig solidairen . Zo kan het leven je verscheuren zonder dat je ook maar één helpende hand, van voordeelslurpers, monsters, medemensen voelt, ook maar enig begrip voor deze onmogelijke situatie. Alleen gekrijs over het vergaan van hun profitariaatssituatie en een mes om je de keel over te snijden als je al op de grond ligt om het kind te beschermen. Zoveel domheid, wreedheid en schraapzucht : dat is de mensheid. De archaïsche monsters, voorhistorische dieren lopen nog steeds rond. De wereld zal hen ontnomen worden. So what ???

Als u dit artikel gelezen hebt, kunt u altijd onze petitie ondertekenen>>


 

 

Reacties